Daisy Scouts Shine për të ndihmuar Out

Daisy Scouts Shine In Helping Outthumbnail
Nga
Publikuar: Shkurt 20, 2018 @ 6:00 AM EST

Daisy Scouts Troop #40773 janë të njohura për ndërmarrjen e tyre për të ndihmuar me përpjekjet e shpëtimit të kafshëve Roselle Parkut.

First Ward Këshilltare Jayme Lynn-Négron, i cili është gjithashtu një lider Daisy, së bashku me kryetarin Carl Hokanson prezantoi trupave me certifikatat e njohjes.

Në ceremoninë gjatë takimit komunal shkurt 15, Kryetari Hokanson përgëzoi 12 Daisy Scouts, duke thënë:, “Ata ishin të mirë [mjaft] për të marrë së bashku dhe ata bënë një koleksion për macet dhe qentë sepse, siç e dini, macet dhe qentë kanë të drejta shumë. Ata bënë një punë fenomenale [me] koleksioni. Ditën tjetër ne ishim në bibliotekë dhe ne ia dha z. Balaban që e ka dorëzuar atë të agjencive të ndryshme që e bëri atë. Pra, ne jemi këtu për të njohur të gjithë ju zonja bukuroshe që e bëri këtë.”

Në fund të janarit, trupave Daisy Scouts priti një Pajama Partia Bingo Night. Këshilltare Negron kujton se Girl Scouts të cilët morrën pjesë në këtë ngjarje u pyetën për të sjellë një artikull për shpëtim të kafshëve. Gjatë 80 scouts mori pjesë në këtë ngjarje dhe Scouts Daisy mbledhur një ngarkesë të madhe plastike të ushqimit cat, një ngarkesë e madhe e ushqimit qen, si dhe furnizime pastrimi, shtretër manar, blankets, dhe peshqir letre.

“Girl Scouts është e gjitha në lidhje me fuqizimin e vajzave të reja. trupave ynë [është e përbërë nga] 6- dhe vajza 7-vjeçare,” tha Këshilltare Negron, “Ata kishin një shpërthim thirrje numrat, shërbejnë pica, dhe mbledhjen e artikujve i sillnin të ngjarjes. Ajo ishte awesome për të parë sy në fytyrat e tyre, kur e panë se si paguhen punën e tyre të vështirë off.”

Pasi të gjitha sendet janë mbledhur, Grup #40773 i dha Alex Balaban që u tha vajzave se donacioni i tyre do të ndihmonte macet në St. Hubert-së dhe qentë në Puppy Love Rescue.

Këshilltare Negron vazhduar, “Vajzat ishin krenarë që ngjarja kanë punuar fort duke planifikuar për të ishte duke shkuar për të përfituar kaq shumë kafshë. Kur kryetari i bashkisë ofruar për të njohin ato në një takim, I pranuar sepse njohja çimenton atë ndjenjën e krenarisë duke bërë atë që është e drejtë.”

Udhëheqësi i Daisy tregoi se vajzat mendonin kaq e rëndësishme që kryetari i bashkisë të kërkuar për të përmbushur ato në rënie fillestare off e dhurimit dhe pastaj të kërkuar për të sjellë ato në sallën e qytetit për të nderuar ato publikisht.

“Unë jam shumë i lumtur që të jetë udhëheqësi i tyre. scouts tona dhe familjet e tyre kanë zemra të tilla të mëdha. Unë do të doja të falënderoj të gjithë trupave që erdhi për ngjarjen dhe solli një artikull për dhurimin. Ata e bënë këtë ngjarje një sukses,” arriti në përfundimin Këshilltare Negron, “Ata janë e ardhmja jonë dhe e ardhmja është në kërkim të ndritshme.”

Fotografi nga donacioni janë në dispozicion poshtë. Ju lutem mos ngurroni për të klikoni për ta zmadhuar.