Këshilli To Rishikimi & Vote Në Planin Hunter rizhvillimit

Këshilli To Rishikimi & Vote On Hunter Redevelopment Plan thumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 4, 2018 @ 9:32 AM EST

Organi qeverisës është vendosur për të shqyrtuar dhe për të votuar për të miratuar (ose do të refuzojë) plani rizhvillimit për projektin “West Webster Avenue Zonë 1” i cili është i njohur lokalisht si pronë Hunter.

Parcelat e tokës të përfshira janë në Perëndim Webster Avenue pranë gjurmët e trenit të gjithë nga 7-Eleven dhe të drejtuar nga Locust Street gjithë rrugës për në fushat e vogla ligë.

Bordi Shfrytëzimi i tokës komunale Roselle Park (MLUB) shqyrtuar planin e rizhvillimit dhe njëzëri u pajtuan se kjo është në përputhje me masterplanin bashkinë e.

Të katër (4) points nxori nga MLUB cilat kryebashkiaku & Këshilli do të shqyrtojë të:

  1. parking të përbashkët nuk duhet të lejohet automatikisht në planin. MLUB sugjeroi se çështja e parkimit të përbashkët të mbetet një çështje për shqyrtim të bordit dhe diçka që do të përcaktohen në një rast pas rasti.
  2. Plani rizhvillimit duhet të japin më shumë qartësi se kush mban ndriçimit në ambientet e përcaktuara në planin e cila është së bashku një rrugë që do të përdoret nga publiku si pjesë e një rrugë biçikletë.
  3. Plani rizhvillimit duhet në mënyrë eksplicite të shtuar gjuhë që trajton tre-dhoma gjumi njësi banimi të cilat janë të nevojshme sipas ligjeve strehimit të përballueshme.
  4. Plani rizhvillimit duhet të trajtojë përdorimin e fjalëve / frazave 'duhet', 'Duhet', "Inkurajon", dhe "inkurajon fuqimisht’ sepse plani përcakton dallimin mes do dhe duhet, por jo dallimi në mes inkurajon dhe fuqimisht inkurajon. Në planin 'duhet’ është përcaktuar si diçka që një zhvillues është i inkurajuar – por nuk është e nevojshme – për të bërë.

Rekomandon ishin rezultat i diskutimit nga MLUB gjatë takimit të tyre ku ata miratuan planin (lidhje).

Këshilli mund të pajtohen apo shkarkojë ndonjë ose të gjitha rekomandimet e dhëna nga MLUB. Organi qeverisës mund të përfshijnë ndonjë nga rekomandimet nga MLUB dhe të vazhdojë në hapin e ardhshëm, i cili po negocion marrëveshjen e redeveloper aktual të. Nëse organi qeverisës i shton ndonjë ndryshim janë të një ndryshim substancial në plan që nuk ishin pjesë e rekomandimeve MLUB, i gjithë procesi do të duhet të fillojë përsëri me një tjetër shqyrtim nga bordi përdorimin e tokës.

Dallimi në mes të planit dhe marrëveshjes është se një plan rizhvillimit përcakton parametrat e asaj që mund të zhvillohet në një zonë të caktuar – sa i gjatë, sa njësi, llojet e njësive, parkim, ndriçim, peizazhit, etj. Marrëveshja e redeveloper-së është zhvillimi specifik i propozuar që do të shkojnë në atë zonë. Për shembull, një plan rizhvillimit mund të ketë një limit prej një numri të caktuar të njësive të banimit, por një zhvillues mund të ketë një marrëveshje e cila përcakton një numër më të ulët se ajo që është lejuar në një plan.

Plani rizhvillimit për Hunter ka një limit maksimal të katër tregimet në 50 këmbët me 60 njësi banimi. Plani i lejon hapësirë ​​komerciale në katin e parë.

Të katër (4) Çështjet janë të listuara si rezolutat 346-18 përmes 349-18.

Anëtarët e publikut do të kenë mundësinë për të bërë pyetje dhe / ose të bëjë komente mbi këto çështje para këshillit vota gjatë pjesës së parë publike të takimit komunale e cila është vendosur për të filluar një 7 mëngjesit. të enjten, 6 dhjetor. Takimi do të jetë në Kompleksin Komunal Roselle Park ndodhet në 110 Lindje Westfield Avenue.

Një kopje e planit të rizhvillimit është përfshirë më poshtë:


Shkarko West Webster Avenue Area 1 Plan rizhvillimit