Council Refers Hunter Redevelopment Plan To MLUB

Council Refers Hunter Redevelopment Plan To MLUB thumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 4, 2018 @ 12:00 EST

Prona Hunter, njohur zyrtarisht si West Webster Avenue Area 1, kishte planin e saj rizhvillimit të referuara nga organi drejtues sipas Rezolutës 308-18 Bordit Shfrytëzimit të Tokës Komunal (MLUB) për shqyrtim dhe mbledhjes së Bordit të 5 nëntorit.

E vendosur nëpër rrugë nga 7-Eleven në Perëndim Webster Avenue dhe drejtimin nga Locust Street në kompleksin terren Little League, pronari i pronës ka shprehur synimin për të ndërtuar, por nuk ka ofruar publikisht ndonjë hollësi. në vetvete një-acre pronë përbëhet nga katër (4) parcela dhe ka qenë i caktuar si një fushë që ka nevojë për rizhvillimin njëmbëdhjetë muaj më parë nga MLUB.

Qëllimi i një zone në nevojë për rizhvillimin së bashku me një plan rizhvillimit është për të lejuar një komunë – me ose pa të dhëna nga një zhvillues të propozuar – për të përcaktuar parametrat e zhvillimit në një vend të caktuar. Ky plan do të, në të vërtetë, shfuqizon të gjitha dispozitat e çdo urdhëresës ekzistuese të zonimit në atë zonë.

Ky plan i veçantë rizhvillimit për pronën Hunter lejon për përdorim të përzier me katit përdhes përdorim komercial dhe njësive të banimit për kate më lart se. Plani lejon për katër tregime në një lartësi maksimale prej 50 këmbët, por vetëm deri në 25% e katit përdhes ndërtesë gjurmë mund të jetë mbi tre kate me një maksimum prej 40 feet.

deri në 60 Njësitë janë të lejuara sipas këtij plani me jo më shumë se 30% e zhvillimit të qenë njësi dy dhoma gjumi. Pjesa e mbetur 70% do të përbëhet nga studiot dhe një dhomë gjumi apartamente. Njësitë tre dhoma gjumi janë të ndaluara shprehimisht – për njësitë tregut të normës – sipas planit. Termi "njësi norma e tregut’ nënkupton se nëse strehim të përballueshëm është pjesë e projektit, këto njësi do të lejohen që të përfshijë njësi tre-dhoma gjumi; të cilat do të lejohet me ligj. Nuk përmendet nëse plani lejon për njësitë me dy dhoma gjumi me një gropës që duket se janë bërë nomenklatura e re për dhoma gjumi dy-dhe-a-gjysmë apo tre dhoma gjumi. Parking për njësitë e banimit do të llogaritet në 1.5 hapësirat për njësi. Per nje 60 kompleks njësi, që do të dalë në 90 hapësira parkimi që do të jenë të nevojshme.

Në lidhje me hapësirë ​​komerciale, minimale pakicë / hapësira komerciale do të jetë 4,000 këmbët katrore. Kërkesat e parkimit off-rrugë janë përmendur për një kafe apo restorant në një raport prej një (1) Parkim per tre (3) vende.

Sipas ndërtimit dhe vend seksionin e projektimit të planit të, parametrat janë dhënë për peizazhit, ndriçim, trotuaret, riciklimin dhe refuzojnë, Signage, shërbime komunale, Dizajni ndërtesë fasadë, zonat e përbashkëta & pajisje, Infrastruktura e gjelbër / design ndërtimi, dhe një rrugë biçikletë. Seksion 4(Unë) kërkon që një rrugë biçikletë të projektuar përgjatë pjesën e pasme të zhvillimit përgjatë hekurudhës djathtë-e-rruga. Plani gjithashtu përfshin të plotë politikën rrugëve të njësisë bashkiake së.

Një terminologji kurioz përdorur në planin specifike bën dallimin mes fjalëve “do të” and “duhet”.

“do të” është përcaktuar si diçka që një zhvillues është e nevojshme në përputhje me rregullore të veçantë, pa asnjë devijimit. “duhet” është përcaktuar si diçka që një zhvillues inkurajohet të pajtohet, por nuk është e nevojshme për ta bërë këtë.

Një rishikim i planit ka fjalën 'duhet’ i përdorur 73 herë ndërsa 'duhet’ përdoret vetëm pesë (5) kohët: sipas neneve 4(Një), 4(F), 4(G), 4(J), and 8.

Sa për krahasim, fjala "inkurajoi’ është përdorur shtatë (7) herë në planin në seksione 4(Një) and 4(J) e cila mund të çojë në një farë konfuzioni në lidhje me dallimin në mes "duhet’ dhe 'inkurajuar'.

Plani rizhvillimit është përgatitur nga Neglia Engineering muajin e kaluar.

Orari i parashikueshëm për këtë projekt është si më poshtë:

  • Nëntor 5, 2018: MLUB rishikon planin e rizhvillimit dhe votat nëse do të miratojë një rezolutë në mbështetje ose kundër planit me gjetjet dhe rekomandimet
  • Nëntor 15, 2018: Më i lartë & Këshilli të shqyrtojë gjetjet dhe rekomandimet e MLUB dhe, nëse miratohet, ligjërisht të futur një ligj për të mundësuar miratimin e Zonës West Webster Avenue 1 Plan rizhvillimit
  • Dhjetor 6, 2018: Një lexim i dytë i urdhëresës së bashku me dëgjim publik dhe votim nga organi drejtues te aprovoj ose refuzoj planin e rizhvillimit është planifikuar të ndodhë.

E para nga këto do të zhvillohet të hënën në mbrëmje, gjatë takimit të MLUB 5 nëntor në kompleksin e Komunës Roselle Park ndodhet në 110 Lindje Westfield Avenue.

Një kopje e Zonës West Webster Avenue 1 Plani rizhvillimit është në dispozicion poshtë:


Shkarko West Webster Avenue Area 1 Plan rizhvillimit