Korrigjimet

Roselle Park Lajme është e angazhuar për korrigjimin e të gjitha gabimet që shfaqen në gazetën tonë. Në ndjekje të ruajtur saktësinë dhe për të rritur besueshmërinë tonë me lexuesit, Roselle Park Lajme do të përpiqet për të parandaluar jo vetëm gabimet para se një artikull lajm është botuar, por edhe të korrigjuar ato më pas sa herë që ato ndodhin.

Nëntor 4, 2018
Artikulli “Raportet NJ Elec: Kostoja e kandidon për zyre në Roselle Park” kishte citate ri-përfshirë rreth lobist fjalës për të theksuar në mënyrë të qartë përdorimin e fjalës Joseph Signorello si një term i përdorur nga të tjerët.

Nëntor 2, 2018
Artikulli “Oraret Mayor Para-Zgjedhor Njih & Përshëndetni Më 4 nëntor” u korrigjua për të reflektuar se emri i duhur aktuale dyqan i pijeve është Roselle Park Verërat & Spirits.

Tetor 27, 2018
Artikulli “Fëmijë Halloween Pjesa më Tetor. 27th” u korrigjua për të reflektuar se nuk kishte anuluar siç është raportuar gabimisht më 23 tetor.

Shtator 23, 2018
“Roselle Park Festival Arteve më 29 shtator” u korrigjua për të pasqyruar se luajnë William Shakespeare u kryer ishte Hamlet.

Shtator 17, 2018
Artikulli “Kryetari Hokanson Cigar & Shave fondesh Sept. 25” kishte ditë të javës korrigjohen për të reflektuar se 25 shtator është një e martë.

Qershor 13, 2018
Artikulli “Këmbësorë goditur nga mjetin në Westfield Avenue vdes nga plagët” u ndryshua për të përfshirë emrin e viktimës dhe të bëjë / model i mjetit të përfshirë në aksident. Informacioni u sigurua nga policia pas publikimit të artikullit.

Mund 22, 2018
“BOE emëron Sherman & Drejtorët Robert Gordon Shkolla” u ndryshua për të pasqyruar se Hipolita Hernandez-Sicignano është mbikëqyrësi për ESL / programet dygjuhëshe në distriktin shkollor.

Mund 20, 2018
Artikulli “Zonja & zotërinj, Të Warriors Roselle Park” u ndryshua për të përfshirë lidhjet për fushën në shtëpi të klubit, 2018 sezon, dhe regjistri.

Mund 8, 2018
“Hapje e punës për pesë vendet komunale” u korrigjua për të pasqyruar se shoferi i autobusit me kohë të pjesshme është një 20-orësh një pozicion javë dhe se kodi i zonës është 908.

Prill 24, 2018
Artikulli “Mrs. Glomb do të japë dorëheqjen në fund të vitit shkollor” kishte titullin e saj të korrigjohen për të reflektuar se Mrs. Glomb është dorëheqjen, nuk pension. Përveç kësaj, “Dëgjim publik për $ 35 milion Shkollës Sonte Buxhetit” kishte titullin e saj pasqyrojnë se dëgjimi publik, nuk votimi ishte sonte.

Prill 16. 2018
“Meridia recensione Plan Park Square Concept Këshillit Under” kishte paragrafin e tij të dytë-me-fundit japë emrin e planit rizhvillimit përgatitësi dhe dhënë detaje në lidhje me “një minimum prej 1,200 sq ft. i zyrës publike hapësira lloj të ndahen për komunën në katin e parë ose katin e dytë”.

Prill 14, 2018
Artikulli “Sherman School Variety Trego Hits të gjitha e drejta Shënime!” u ndryshua për të përfshirë se performanca e fundit e mbrëmjes paraqiti Gianna Bowman dhe Gianna Qiu në kitarë havajane. Përveç kësaj, Jocelyn Swyberius’ Emri i parë është korrigjuar.

Prill 7, 2018
“Banorët mund të preview USPS Mail para se të merr Dorëzuar” kishte të gjitha instancat e "dorëzimit Informuese’ korrigjohen për të reflektuar emrin e saktë të shërbimit.

Prill 3, 2018
Artikulli “Urdhëresë 2519: Tarifat për Programin Center Training Rec” u korrigjua për të pasqyruar se programi Roselle Park Training Center nuk ishte në mënyrë specifike për Wrestling Rec dhe se ajo është një program të veçantë për forcimin dhe ajer.

Shkurt 12, 2018
Artikulli “Urdhëresë 2512: Kufizimi rritjen e barit / rroba zije / Furçë për gjashtë inç” kishte titullin e saj të korrigjohen për të reflektuar se furçë janë të kufizuar në gjashtë inç.

Janar 22, 2018
Artikulli “Fitore Costa 2018 “Pizza më e mirë Rreth” Konkurs” kishte fjalia e parë korrigjohen për të reflektuar se ajo është një fitues i dytë-herë i konkursit.

Nëntor 27, 2017
Artikulli “Tre Studentët hequr nga Qarkut Pas rezidencës Dëgjim” kishte fjalia në vijim shtuar për të sqaruar kohëzgjatjen se studentët janë regjistruar në distriktin shkollor:

Studentët janë të regjistruar në – në një pjesë më të vogël të – the 2016-17 vit shkollor si dhe 2017-18 Viti shkollor.

Tetor 17, 2017
Artikulli “Datat për East Lincoln Road Punë Përditësuar” kishte informacion updated, pas konfirmimit me Byroja e Trafikut Union County, për të pasqyruar se projekti është për katër (4) ditë pune, jo ditë kalendarike.

Tetor 16, 2017
“2017 Kërkesat Intervistë dërguar në Kandidatëve komunale” ward korrigjohet Këshilltar Michael Connelly për të pasqyruar se ai është përfaqësues 4 reparti.

Tetor 15, 2017
“Biblioteka ADA arritshme Ramp kontratë të dhënë për $ 45.576” kishte fjalia “stola të gdhendura janë paguar nga donacionet.” për të sqaruar se ata nuk vijnë nga fondet e taksapaguesve.

Shtator 22, 2017
“pa diskutim, Grease kurthe ligj është votuar poshtë”, në paragrafin e gjashtë, kishte frazën “shqetësimet e saj në lidhje me ndikimin financiar për banorët në Roselle fqinje më shumë se një të propozuar “Mind & Complex Body” zhvillimi që i vë interesin e bizneseve ndaj banorëve” korrigjohet për “shqetësimet e saj në lidhje me ndikimin financiar për banorët Roselle Park përmes tatimeve të qarkut më shumë se një të propozuar “Mind & Complex Body” zhvillim në Roselle fqinje” për të pasqyruar saktësinë e deklaratës së saj.

Gusht 22, 2017
Artikulli “Summer Drejtori Camp jep dorëheqjen në mënyrë retroaktive Pas zbulimit të pajustifikuara mungesave” kishte informacion të përfshira që sqarohet programi veror ishte ai në Roselle Park High School.

Korrik 1, 2017
“Killa Erëza për të mbajtur një Killa BBQ në 9 korrik” kishte ditën korrigjohet deri të dielën, July 9th.

Mund 13, 2017
Artikulli “Borough-Wide Garage Sale Set For 10 qershor” kishte data shiu korrigjohet në 11 qershor.

Mund 3, 2017
Pas duke folur me një burim komunale, Artikulli “Urdhëresë 2486: Lëshimin e lejeve të ndryshojë në zonat preferenciale Parking” kishte paragrafin e mëposhtëm korrigjohet:

Urdhëresë 2486 kufizon numrin e lejeve të lejuara për një për çdo regjistrimin e automjeteve që listat në rrugë ku parkimi leja është e lejuar. Nëse ka tre makina që kanë regjistrimet e tyre të listuara me një rrugë që ka parkim leje, tre lejet do të lëshohen për këtë qëndrim të - një për secilin automjet dhe kjo do të jetë e mirë vetëm për rrugë të listuara në regjistrimin. Përveç kësaj, Dy prova të qëndrimit do të vazhdojë të jetë e nevojshme, por duhet të jetë një kopje e regjistrimit të automjeteve të vlefshme.

Urdhëresë 2486 kufizon numrin e lejeve të lejuara për një për çdo regjistrimin e automjeteve që mban emrin e aplikantit. Përveç kësaj, një dëshmi e qëndrimit do të jetë e nevojshme që listat në rrugë ku parkimi leja është e lejuar, së bashku me një regjistrim të vlefshme automjeteve mban emrin e aplikantit.

Prill 29, 2017
“RPHS Marching Band Tray Tricky Më 3 qershor” kishte adresën e-mail korrigjohet në fund të artikullit.

Prill 23, 2017
“2017'S parëlinduri Njohur Në takimin e Komunës” kishte emri i babait të AVA-së korrigjohet për Robert.

Prill 11, 2017
“Meridia PILOT Prezantimi publik më 18 prill” kishte mbuluar fotografi korrigjohet për të pasqyruar takimin është në 18 prill.

Prill 3, 2017
Artikulli “Roja i Historisë Borough e njohur për Vullnetarizmi Tyre” kishte tarifa për anëtarësim vjetor korrigjohet për $5 dhe kishte hequr nga e mërkura ditët që muzeu është i hapur.

Mars 30, 2017
“30 Kryetari Hokanson Darka Fundraiser March Në Kosta-së” kishte fjalia "Të gjitha të ardhurat do të shkojnë për fushatën zgjedhore e kryetarit të bashkisë.’ shtuar për të sqaruar qëllimin e fondesh politike.

Mars 28, 2017
Artikulli “2nd Buxheti BOE Prezantimi Has $133 Rritja e taksave për Shkollat” kishte kosto për zgjedhjet prill korrigjohet për të pasqyruar një kosto të $13,000 për 2011-2012 Viti shkollor.

Mars 23, 2017
Artikulli “”Welcome To Roselle Park Arteve” Coffee House On 7 prill” kishte adresën e Memorial Library Roselle Park Veteranëve korrigjohet për të pasqyruar ajo është e vendosur në 404 Gështenjë Rruga.

Mars 22, 2017
“RP PBA Local 27 & Kryetari Dhuroni AEDs të Kishës & parashkollor” u korrigjua për të pasqyruar se institucioni është parashkollor.

Mars 15, 2017
Artikulli “MLUB Formalisht Miraton Roselle Park pjesë të Wawa” kishte rrugë në fjalinë e fundit të pjesës së dytë të paragrafit të fundit korrigjohet për Grove Street.

Mars 7, 2017
Artikulli “BOE zgjidh 2008 Padi Kontrata Për $ 550,000” në pjesën transkriptin e nenit kishte shumat për korrik 2018 dhe janar 2019 korrigjohet për të pasqyruar një pagesë të $50,000 çdo.

Mars 1, 2017
Artikulli “Aldene Studentët Njohur Për Artistike tyre & Arritjet muzikore” në galerinë e saj foto kishte mbiemrin e edha Gupta korrigjohet.

Shkurt 23, 2017
Artikulli “Drive Blood Në Kisha e Zonjës” Shtuar Community Services gjakut për të sqaruar se me makinë është për atë organizatë. Faktet e renditura reflektuar edhe statistikat e siguruara nga shërbimet e gjakut e Komunitetit.

Shkurt 13, 2017
“Girl Scouts Merrni Këshillin Over” kishte pozicionet e këshillit Girl Scout korrigjuar për repartin e pestë dhe këshillin e-at-madh.

Shkurt 4, 2017
“RPPD Fton Banorët të bashkohen me ta për 4 qershor T2T Tower ngjitin” u korrigjua për të pasqyruar se fondesh është një Climb Tower.

Janar 31, 2017
“Dowling e RPPD 'Blue Line' Mbështetje Hats & PBA Golf Outing Fundraiser” kishte gabim drejtshkrimi në titullin e saj korrigjohet.

Dhjetor 31, 2016
Artikulli “Në vitin e Zotit tonë 2016: Viti në Rishikimi” kishte numër një histori të vitit korrigjohen për të reflektuar se z. Magiera ka mbijetuar katër kryetarët e komunave deri tani.

Nëntor 8, 2016
Artikulli “Connelly & Fahoury zgjedhur të Këshillit në bazë të rezultateve jozyrtare” kishte fjalia e fundit korrigjohet për të deklaruar se 2017 do të mbetet një 4-2 Këshilli me shumicën e demokratëve në trup qeverisës.

Nëntor 4, 2016
Artikulli “Veterans Day Shërbimi Më 11 nëntor” kishte paragrafi i tretë korrigjohet për të sqaruar se sanduiçe ishin të siguruar nga biblioteka dhe kafe do të sigurohet nga Dunkin’ Donuts.

Nëntor 1, 2016
Artikulli “2016 BOE Kandidatët Night” korrigjuar emrin e Znj. Jenn Jaskula.

Tetor 25, 2016
Artikulli “Zhytur Party Records Trego Demokratike In Non-partizane zgjedhjeve BOE” po të mos ishin kthyer paragrafi në vijim "Messages nis për Kimberly Fuqive të komentojë për këtë artikull. Jeff Regan ka, në formë të shkruar, ngacmimi kërcënuar. Ai nuk e ka shfuqizuar këtë njoftim me shkrim.’ shtuar për qartësi.

Tetor 23, 2016
Artikulli “Pa pagesë Halloween Party Në casano Qendrën Më 29 tetor” kishte titullin e saj të ndryshuar të kenë drejtshkrim korrekt të Qendrës casano.

“Trunk-Or-Treat Në Kisha e Zonjës Më 30 tetor” kishte herë korrigjuar për ngjarjen dhe set-up.

Tetor 15, 2016
Artikulli “Banorët pyetur pyetjet e Developer në takimin e Informacionit” kishte numri i fëmijëve të moshës shkollore rregulluar në katër dhe 40 të lidhen me numrin e banuesve, Nuk numri i apartamenteve. Përveç kësaj, fjalia e dytë e paragrafit të gjashtë të ristrukturohet për qartësi.

Tetor 4, 2016
Artikulli “Kandidatët BOE Night On 13 tetor” kishte listë të Bordit të kandidatëve Arsimi shtuar.

Shtator 29, 2016
Artikulli “Banorët bëjnë pyetje Developer në takimin e Informacionit” kishte numri i menaxhuar nga Grey Star korrigjohen për të reflektuar 400,000 units.

Shtator 26, 2016
Artikulli “Roselle Park loves Shorts! Festivali i Filmit 2016” kishte film “Left Behind” ri-lidhur me filmin e duhur si ka qenë dy (2) filma me të njëjtin emër në Parkun Roselle loves Shorts! Film Festival.

Gusht 16, 2016
Artikulli “Më i lartë & Këshilltare mund të jetë recused Nga Biblioteka Donacion Voto” kishte fjalia e fundit e paragrafit të shtatë sqaruar për të deklaruar “Nëse një anëtar përmbahet dhe ka dy (2) 'Po’ vota dhe tërheqje (2) 'jo’ Votat, rezolutat do të dështojnë për të kaluar dhe memorial do të duhet të hiqet nga biblioteka.”

Gusht 11, 2016
Artikulli “Grupi pretendon Display në frontin e Bibliotekës është jokushtetues” kishte akronim për Qendrën Juridike Humaniste Apagnani korrigjohet për AHLC.

Korrik 30, 2016
Artikulli “Transformer Pole Poshtë Në Woodside Gardens” kishte pozitën e Manuel Jimenez korrigjohen për të reflektuar se ai është një toger me Departamentin e Policisë së Parkut Roselle.

Korrik 25, 2016
Artikulli “Motoçiklist arrestuar pasi policia thuhet shmangur” ndryshuar fraza të “in Roselle”.

Korrik 20, 2016
Artikulli “Këshilli planifikuar të votojë për të bërë Weeks punës 4-Day përhershëm në Borough Hall” u korrigjua për të pasqyruar një 35-orë dhe 47-orë workweeks dhe se takimi i ardhshëm i këshillit ishte 21 korrik.

Korrik 18, 2016
Artikulli “MLUB miraton Plan Faqes Për Meridia On Westfield” kishte titullin e saj të korrigjohen për të reflektuar se plani vendi i miratuar nuk ishte një paraprak, por plani final faqe.

Mund 26, 2016
Artikulli me titull “Raporti i Aktiviteteve Policia (Mund 19 – 23, 2016)” u ndryshua për të përfshirë dy (2) Nuk arrestuar dhënë më parë gjatë kësaj jave.

Mund 22, 2016
Artikulli “RP Shkollat ​​të marrë pjesë në American rinjtë Voices Concert 26 maj” kishte emri i drejtorit kor Robert Gordon Shkollës korrigjohet Andrew Williamson.

Prill 14, 2016
Artikulli “Survey Field Herm Shaw Of Light polet Kompletuar” u korrigjua për të pasqyruar se objektet fillestare e planifikuar për takimin e BOE 26 prill është ndryshuar për auditorin Roselle Park High School.

Prill 2, 2016
Artikulli “School District To Light It Up Blue në mbështetje të Autizmit Vetëdijësimi Muaj” kishte një ditë të korrigjohet për të pasqyruar atë ditë Denim është e martë, 5 prill.

Mars 23, 2016
Artikulli “Banorët Marrë pjesë në Takimi BOE Për Mbështetje rpms Zëvendës drejtorin” kishte dënimin "Edhe pse pjesa e parë e skenarit është konfirmuar – që një administrator është vlerësuar për një pozicion të mundshëm nga-e-qarkut – nuk ka asnjë konfirmim në lidhje se të jesh arsyeja për lëvizje propozuar të rpms zëvendës drejtorit.’ në e tretë të paragrafit të fundit shtohet për qartësi.

Mars 14, 2016
“Këshilltar Meola Ofron "No Comment’ Në pasqyrat Buxhetit Boe” korrigjuar fjalën 'u'.

Shkurt 27, 2016
Artikulli “4th vjetor East vs. West Basketball Loja Mars i 16-” kishte titullin e saj të korrigjohen për të reflektuar se data është 18 mars.

Shkurt 24, 2016
Artikulli “PARCC Math Scores: Më pak se 50% E RPSD Studentëve përmbushur apo tejkaluar pritjet” kishte paragrafi i fundit i saj ndryshohet për të sqaruar se pse PARCC nuk është një kërkesë e diplomimit, kjo mund të llogaritet si një nga katër teste të standardizuara që kërkojnë një notë kaluese në mënyrë që të diplomuar.

Shkurt 19, 2016
Artikulli “St. Partia Patrikut Dita Më 5 mars” kishte mosha e fëmijëve korrigjohet për të pasqyruar ato 10 dhe nën.

Shkurt 10, 2016
Artikulli “Këshilltare pranon Paid RVSA Seat Pavarësisht Mbledhjen e konflikteve” kishte fjalinë e fundit të paragrafit të katërt korrigjohen për të reflektuar se mandati i saj përfundon në shkurt 2021.

Shkurt 2, 2016
Artikulli “kreshmës Peshku & Chips Darka Më 13 shkurt” kishte titullin e saj të korrigjohen për të reflektuar se vakt është e lidhur me Kreshmës dhe jo sponsorizuar nga Partia Komuniste.

Janar 30, 2016
Artikulli “Ordinancat 2446 & 2447: Casano Drejtor Center” kishte nënseksionet 13-1.1(një), (b), and (c) korrigjohet për të lexuar “Casano Drejtor Center”

Janar 26, 2016
Artikulli “Vlerësimet e reja të thotë rritje të taksave për drejtues Trupi” shtuar fjalinë “qëndrimit të familjes këshilltar Ryan Kelly pati një 3% rrit.” në fund të pikës së pestë për sqarimin.

Janar 22. 2016
Artikulli “RP 2015 Average Property Tax 2 Rritja më e lartë në qarkun” kishte fjalia e parë në paragrafin e katërt të korrigjohet për të lexuar “Me tatimit në pronë vetëm mesatare $500 qenia short pesë shifra, Banorët duhet të fillojnë të paguajnë vëmendje të dy buxhetet komunale dhe shkollave të qarkut.”

Janar 6, 2016
Artikulli “BOE betohet në anëtarë të rinj dhe bën emërime të ndryshme” kishte takimi i pasaktë datat në gusht që janë siguruar nga Park Bordi Roselle e arsimit të cilat më pas u rishikuar dhe publikuar.

Dhjetor 31, 2015
Paragrafi i tretë i nenit “L&J Kthim – Pastaj është hequr – Si Towing Firma Pas Borough Clerk refuzon të nënshkruajë License” kishte dënimi i saj i katërt korrigjohen për të reflektuar se L&J vendosi të mos tërheqje në komunë dhe se ajo ka dorëzuar një letër në komunë duke theksuar se qëllim.

Dhjetor 24, 2015
Artikulli “Seat Car Child Transmetuar Stolen Në East Avenue Westfield” kishte blloku rruga shtuar dhe korniza kohore e incidentit shkurtuar në mënyrë që të sigurojë informacion më të detajuar.

Dhjetor 5, 2015
Artikulli “Këshilltare katëshe mundëson qasje në Vendim të japë dorëheqjen” kishte fjalia e dytë në paragrafin e tetë ndryshuar të përfshijë fjalën "jo".

Dhjetor 4, 2015
Artikulli “Këshilltare-At-Large katëshe do të japë dorëheqjen. Seat Hapur emërimit.” kishte paragrafin e saj të parë të korrigjohet për të pasqyruar se letra e dorëheqjes ishte në vëmendjen e Clerk BOROUGH-së.

Nëntor 19, 2015
Artikulli “Robert Gordon Shkolla Lockdown Duke pasur parasysh "të gjitha Fshij’ Pas përgjigjes RPPD” kishte mbiemrin Principal Frances Kenny korrigjohet.

Artikulli “Paditë D'Agostino Zgjidhet zyrtarisht për 90.000 $” korrigjohet Modesto Miranda si katërt Ward këshilltar.

Nëntor 17, 2015
Artikulli “RPEA Kontratë Aprovuar Nga BOE. Rrit vjetore 2.3%, 2.4%, 2.5%” kishte emrin e prokurorit Boe në paragrafin e dytë ndryshohet për të reflektuar emrin e saj në mënyrë profesionale.

Nëntor 14, 2015
Kolona Gazeta “Regjistrimi për Express Ardhjen 2 Santa dhjetor – 5th” u zëvendësua me një artikull të ri (lidhje) në mëngjesin e së martës, Dhjetor 1, 2015. Roselle Park Fire Zëvendës Shefi Ray Parenteau e-mail gazetën deklaruar se, për shkak të konflikteve caktimin, datat për regjistrim u ndryshuan në 9 dhjetor, 10th, dhe 12.

Artikulli “Regjistrimi për Express Ardhjen 2 Santa dhjetor – 5th” kishte seksionet ngjyra në tabelë korrigjohet për të pasqyruar seksionet ngjyra në hartë.

Nëntor 13, 2015
Artikulli “Banorët filluar të marrin vlerësimit Reval letra njoftimi” kishte figura monetar në fjalinë e fundit të paragrafit të hapjes ndryshuar nga $250,000 to $254,000 sapo merr konfirmimin mbi mesataren aktuale.

Nëntor 9, 2015
Artikulli “Përkeqësuar Pema e Krishtlindjeve Removed” kishte Ceremonia Festa ndryshuar nga 4 dhjetor në 11 dhjetor për të pasqyruar informacion të përditësuar të marra nga Qendra Komunitare Casano.

Tetor 20, 2015
Artikulli “PR Rec pret Partisë Halloween në qendër Casano” kishte paragrafin e pestë të korrigjohet në shtet “Pjesëmarrësit janë të kërkohet për të sjellë artikuj jo-prishet ushqimore…”

Tetor 9, 2015
Artikulli “Scouts Girl Regjistrimi është 15 tetor” kishte fjalia “Regjistrimi është $30 një vit për vajzat dhe $15 një vit për të rriturit. Pagesa me kartë krediti ose kartë debiti pranua.” shtohet në fund të copë.

Artikulli “Çfarë Ward jam unë në?: Një abetare Në Lagje Roselle Parkut” kishte paragrafi në vijim shtuar në fund të artikullit; “Ky artikull është duke përdorur hartën lagjes marrë përmes një kërkese Opra nga nëpunësit Roselle Park BOROUGH-së. Harta e digjitalizuar nga Union County ka kufijtë e ndryshme në mes të një seksioni të 3 dhe 5-Lagje.” Artikulli gjithashtu tregon dy versionet e hartave të lagjes nga autoritetet përkatëse të qeverisjes.

Shtator 26, 2015
Artikulli “Ejani të festuar me kilian Bakery sot nga 11 - 7″ kishte seksion “sot, E shtunë 26,” përfshirë të njoftojë kur ngjarja ishte që të ndodhë.

Shtator 14, 2015
Artikulli “Njihuni kryetarit të bashkisë & Përshëndes më 28 shtator” kishte data korrigjuar në fjalinë e parë për të pasqyruar se Njihuni & Përshëndetni është të hënën, 28 shtator.

Gusht 25, 2015
Artikulli “BOE veçantë 27 Takimi gusht” kishte titullin e saj të ndryshohet për të pasqyruar se takimi është gusht 27.

Gusht 21, 2015
Artikulli “DPW Pozita dispozicion” u ndryshua për të deklaruar se kërkesa për punë është në internet dhe është gjithashtu në dispozicion në fund të artikullit.

Gusht 16, 2015
Artikulli “2015 Kandidatët e ftuar për një-në-një Bisedat” kishte parti politike e Joseph Alfano u korrigjohet për të pasqyruar se ai është një republikan.

Gusht 2, 2015
Artikulli “Casano Qendra Për Trego Filma familjare në gusht” kishte kohët e saj korrigjohen për të reflektuar se filma të hënën do të shfaqet në 6 ora në mbrëmje dhe se filmat e shfaqur të enjten do të shfaqet në 3 ora në pasdite.

Gusht 1, 2015
Artikulli “Pasagjerëve fëmijë Ligji Siguria To Change 1 Sht” kishte pikat e saj plumb në grupmoshat korrigjohet dhe sqaruar për të hequr konfuzion mbi rregullat e reja. Në mënyrë të veçantë, informacioni u shtua se fëmijët nën 8 vjeç dhe më pak se 57 inç i gjatë kanë mundësi që të vendosen në një vend përforcues. Kjo nuk është përfshirë në edicionin origjinal të artikullit.

Korrik 22, 2015
Dy artikuj “Punëtoritë buxhetore Sillni Pjesa e Komunale e tatimit në pronë për të $ 2,876.90” and “2015 Pesë-Viti Plan Buxheti Capital: Punëve Publike” kishte mbiemrin e DPW Superintendent korrigjohet për Pasquali.

Korrik 18, 2015
Artikulli “2013-14 RPSD Mësues Vlerësimet lëshuar nga NJ DOE” kishte komunën në sundimin e tretë shuarje korrigjohet për të treguar se Mountainside kishte 100% në një nivel.

Korrik 15, 2015
Artikulli “Elizabeth Biblioteka Për Join LMxAC” kishte fjalia e mëposhtme shtuar për qartësi “Roselle Park mbajtësit e kartës bibliotekë në gjendje të mirë do të jetë në gjendje për të vizituar ndonjë të bibliotekave LMxAC dhe të marrë nga materialet duke përdorur kartën e bibliotekës Roselle Park.”

Qershor 14, 2015
Artikulli “Kanavacë: Rezultatet e Vrojtimit Për Sullivan Pronës” kishte linja e saj të parë ndryshohet për “Rezultatet janë në për anketën e dytë Roselle Park News Canvas që u përfundua javën e kaluar.”

Qershor 2, 2015
Artikulli “Pavarësisht Thashetheme, Kandidatët e Partisë Win paraprake” kishte tabela fundit korrigjohet për të pasqyruar se thos Thomas’ Shipley është kandidati republikan për Ward 5.

Mund 14, 2015
Artikulli “2015 Pesë-Viti Plan Buxheti Capital: Punëve Publike” kishte figura në paragrafin e tretë të korrigjohet $1,104,000.

Mund 12, 2015
Artikulli “RPHS robotikë ekip kualifikohet për Kampionatin Kombëtar” kishte një gabim drejtshkrimi korrigjuar në paragrafin e dhjetë të "New Jersey".

Prill 21, 2015
“Gordon Rruga Ura Zëvendësimi Takim Më 19 maj” u riemërua për të pasqyruar se takimi prill 30 u ri-planifikuar.

Prill 2, 2015
Paragrafi i katërt i nenit “Templeton Shpjegon Arsyeja e Tij Për Switching Palët” kishte përshëndetje korrigjohen për të reflektuar se ishte zoti. Templeton i cili kërkoi që të konsiderohen për këshillin.

Mars 18, 2015
Artikulli “BOE kalon Buxhetin tentative. Do të mbajë Informacionit Seancat.” kishte figura të përditësuar për të reflektuar shumat e ndryshuara të ofruara nga Bordi Roselle Park Of Arsimit.

Mars 11, 2015
“Man Struk fatalisht By Freight Train” kishte titullin e saj të ndryshuar dhe artikull, një herë e konfirmoi përmes burime të shumta të besueshme, publikoi emrin e të riut.

Mars 8, 2015
Artikulli “Principal Sherman Shkolla Christensen të dalin në pension në fund të vitit shkollor” kishte fjalia e parë korrigjohet për të lexuar “Duke kaluar 29 e karrierës së saj 32-vjeçare në Shkollën Fillore Sherman, Mary Christensen është në pension në qershor.”

Mars 4, 2015
Artikulli “3rd Vjetor East-West lojë Hits 13 Gjykata mars” kishte data e saj korrigjohen për të reflektuar se loja do të zhvillohet të premten, 13 mars.

Shkurt 7, 2015
Paragrafi i gjashtë ishte korrigjuar për të reflektuar se Ryan Kelly është Ward këshilltar i tretë në artikull “Këshilli emëron Mark Pasquali DPW Superintendent Për 80.000 $”

Shkurt 6, 2015
Copë editorial “Nicole John: Realiteti Behind Vrasje Në një qytet të vogël” kishte fjalia e fundit në paragrafin e parë ndryshohet për “Vetëm vrasje në Roselle Park në – almost – e fundit 20 vjet.” në mënyrë që të sqaroj se kjo vrasje ishte e vetmja vrasje në pothuajse 20 vjet nga 2015.

Dhjetor 19, 2014
Artikulli “Pasuri e patundshme Vlerësimin Company Dhënë $239,000 Kontratë Për Rivlerësimi” kishte fjalia “Apelit të trajtohen në nivelin komunal dhe të qarkut do të trajtohen pa pagesë, si pjesë e kontratës.” shtuar për të pasqyruar se $ 90 / pagesë do të aplikohet vetëm për ankesat e paraqitura para Gjykatës Tatimore të New Jersey.

Nëntor 9, 2014
Artikulli “Boy Scouts Duke Vjetor Holiday kurorë Shitje” kishte fjalinë 'Çdo kurorë është 20 $.’ shtuar për të reflektuar çmimin.

Tetor 30, 2014
Paragrafi i dytë në artikull “Raporti i Aktiviteteve Policia (Tetor 25 – 27, 2014)” kishte informacionin e zyrtarit policor përkatës si polic i zonës Richard Gaylord.

Tetor 27, 2014
Artikulli “Policia Diskutoni Planet Për Halloween Në Bender Avenue” u ndryshua për të hequr se Bender Avenue ishte“seksion i vjetër” në Roselle Park. Sipas Roselle Park Historiani Pat Pagnetti, ajo është një nga zhvilluar vonë, anketuar, dhe kishin ndërtuar shtëpitë. Shumica e Bender Avenue kishte qenë dikur e pushtuar nga një fermë e deleve, një thertore, dhe në Westfield Avenue, Hotel Bender.

Shtator 4, 2014

Artikulli “D’Agostino Lawsuit Still Not Settled 11 Muaj pas argumentet e Gjykatës Off” kishte paragrafi i dytë ndryshohet për të pasqyruar se ka pasur një padi e mesme, Rend dite UNN-L-3239-13, që emëruar në mënyrë specifike pas Roselle Park Kryetari Joseph Accardi, Borough Clerk Doreen Cali, pastaj Kodi Borough Zyrtar Zbatimi Carl Pluchino, former Councilman Modesto Miranda, and former DPW Superintendent Vince Cahill.

Korrik 24, 2014
Artikulli “Fireworks At High School On National Night Out” was updated to reflect the change in venue from the Casano Center and Roselle Park Middle School to Herm Shaw Field at the Roselle Park High School.

Qershor 22, 2014
Artikulli “AvalonBay: Five Years Later, No Development” had the fifth paragraph corrected to reflect the correct year that a Builder’s Remedy lawsuit was filed (2007) dhe se padia është ngritur pasi komuna ka miratuar një Plan rizhvillimit për vendndodhjen e njohur si pronë Romerovski.

Qershor 10, 2014
Artikulli “Washdown & BBQ për të ndihmuar veteranët e pastrehë Premtuese qershor 29” was amended to correctly name the location of the Roselle Park First Aid Squad building as being on Laurel Avenue.

Qershor 5, 2014
“Mayor Accepts Back-Dated Resignation Of MLUB Member” had the second inclusion of a February MLUB (Municipal Land Use Board) Meeting date corrected to concur with the first mention of February 4th.

Qershor 3, 2014
The last line in the article “Republican County Committee Election For Roselle Park Is On June 3rd” was corrected to reflect that election poll workers get paid $200 for the day.

Mund 18, 2014
Artikulli “Roselle Park First In Union County To Have TNR Ordinance” kishte fjalia e parë e paragrafit të saj të shtatë korrigjohet për të pasqyruar se Joey Alamo është studente në Shkollën e Lartë të Bashkimit Qarkut Magnet.

Mund 17, 2014
Paragrafi i fundit në artikull “Këshilli miraton 2014 Budget And Revaluation” u ri-redaktuar për të për qartësi dhe për të përfshirë vitin e Mr. E apelimit tatimor DeIorio-së.

Mund 8, 2014
Artikulli “Roselle Park Presents Line-Up For 3rd SummerFest” had its title and first sentenced corrected to reflect that this is the third year of SummerFest.

Mund 3, 2014
Artikulli “Njihuni The Band Më 13 maj” kishte titullin e saj korrigjohen për të reflektuar 13 Maj.

Prill 26, 2014
Artikulli “Feast Of St. Anthony fillon qershor 5” kishte koston e “Pay-One-Çmimi” rrip ore korrigjohet për të pasqyruar një tarifë prej $25.

Prill 16, 2014
Artikulli “BOE ofron detaje të Kopshtit Full-Dita” kishte drejtshkrimi i emrit Jodie Foy të korrigjohet.

Mars 18, 2014
Artikulli “2014 Borough Shitje Wide Garage A është 21 Qer” had the second to last paragraph corrected to read: “The deadline for registration is prior to Friday, Qershor 13, 2014, according to the Borough web site. According to the form itself, the registration deadline is on Friday, Qershor 13, 2014.”

Mars 6, 2014
Artikulli “Climax Birraria pret Semper Fi Fundraiser” është përmirësuar për të pasqyruar ditën përkatëse të javës në “E martë, 1 Pri”

Mars 6, 2014
Artikulli “Borough Clerk Emrat Komuna Në Padi potencial” kishte informacion e këshilltar Michael Yakubov të korrigjohet për të pasqyruar se ai është këshilltar 5 lagjes. Përveç kësaj, termi "Rice Njoftim’ u korrigjuar dhe fjala 'nuk’ është ndryshuar me frazën “…atëherë takimi nuk mund të shkojë në seancë të mbyllur, kur diskutohet ndonjë çështje që përfshin punësimin…”.

Mars 1, 2014
Artikulli “2014-2015 Kalendari Shkolla e miratuar nga BOE” kishte pika e pestë plumb korrigjohet për të lexuar “Martin Luther King, Jr. Ditë” nuk “Martian Luther King Day”. (Në sajë të lexuesit Caryn Vaber).

Shkurt 16, 2014
Artikulli “Rruga Pastrimi Protokollet Të jetë i vendosur në Caktuar Streets shkurt 18 – 19” had its image replaced with a permanent photograph, herë duke njoftuar se imazhi i saj i përkohshëm u botua pa dashje me një imazh të drejtë autori të SmartSigns.com (lidhje).

Shkurt 3, 2014
Artikulli “Shkollat ​​Mbyllur Sot” kishte e saj me titull riemërua në “Shkollat ​​të mbyllura të hënën (3 shkurt)”

Janar 4, 2014
Artikulli “2014 Re-Organizata Takim” është përmirësuar për të pasqyruar drejtshkrim korrekt e personit të caktuar për të "qytetit Kasneci’ si Barbara Jean DeInero.

Dhjetor 17, 2013
Artikulli “Pozitat shumta Për të bërë vakant në fund të vitit” ka qenë e korrigjuar për të hequr gjendjen e "Bashkimi i Qarkut të Trafikut Ajror Komitetit Këshillues Zhurma’ e cila është emëruar për një mandat dy-vjeçar dhe nuk do të përfundojë deri në 2014.

Nëntor 30, 2013
Rishikimi “"Catching Fire" është një kënaqësi” është ndryshuar për të pasqyruar saktë aktorja’ emrin nga "Melissa Leo’ të 'Jena Malone ".

Tetor 4, 2013
Artikulli “Borough mbyll biznes poshtë By Revokimi C.O.” është amenduar për të sqaruar pikën e pestë të paragrafit 16 e cila fillon “Pastaj ka dy nene nga Bashkimi LocalSource . . .” i cili parashikon si më poshtë:

“Siç vuri në dukje banorët, pas kërkuar dokumentacione përmes kërkesave opra, Avokati qytet i vogël Richard Huxford përfundimisht e ka trajtuar çështjen në një letër për të pronarit të Easy Fitness me Jeannie më Dhjetor. 7, 2012, pas me shkronja shtesë Jan. 14 dhe shkurt. 1” - Në një kërkesë të bërë nga opra Roselle Park News për korrespondenca e ngritur nga nëntori 2012 deri në shtator 2013, nuk ka letra janë siguruar për çdo tre (3) Datat e listuara.

Pika plumb është ndryshuar për të lexuar saktë:

“Siç vuri në dukje banorët, pas kërkuar dokumentacione përmes kërkesave opra, Avokati qytet i vogël Richard Huxford përfundimisht e ka trajtuar çështjen në një letër për të pronarit të Easy Fitness me Jeannie më Dhjetor. 7, 2012, pas me shkronja shtesë Jan. 14 dhe shkurt. 1” - Në një kërkesë të bërë nga opra Roselle Park News për korrespondenca e ngritur nga nëntori 2012 deri në shtator 2013, nuk ka letra janë siguruar fillimisht për ndonjë prej tre (3) Datat e listuara. Një kërkesë e dytë sqarim nga Roselle Park News nëpunësit e njësive bashkiake mbi këtë çështje rezultoi në pranimin e letrave të lartpërmendura dt edhe pse kjo nuk mund të përcaktohet nëse këto letra janë dorëzuar Jeannie si ajo deklaroi se ajo kurrë nuk kishte parë ata as nuk janë letra në fotografi nënshkruar.

Shiko të këtij dokumenti në Scribd
Shiko të këtij dokumenti në Scribd
Shiko të këtij dokumenti në Scribd

Shtator 1, 2013
Artikulli “Jo Status Të Broshurë Për kryetar komune për të promovuar Roselle Park” është ndryshuar për të korrigjuar përjashtimin paqëllimshëm të fjalës "jo’ in the sixth paragraph so it correctly reads:

“Gjatë diskutimit, Së pesti Ward këshilltar Michael Yakubov deklaruar se ai nuk ishte kundër një broshurë, por se ai gjithashtu mendonte se Komuna duhet të shikoni në kompanitë amerikane që duan të investojnë para se të afrohet kompanitë e huaja. Përveç kësaj, ai mendonte se në qoftë se zhvillimi i ri do të ndodhte, se ajo mund të jetë një hibrid i tranzitit dhe llojet e tjera të zhvillimit komercial.”

Gusht 15, 2013
Artikulli “One Seat Ride: Mundësitë & Pengesat” është ndryshuar për të përfshirë paragrafin e mëposhtëm pas paragrafit të katërt:

“Lokomotiva dyfishtë powered, të cilat janë duke u blerë nga NJ Transit, mund të veprojë në të dy territoret elektrizuar dhe jo të elektrizuar dhe do të jetë e dobishme për të pasur të njëjtin tren në Raritan Valley Line, e cila është naftë, gjithashtu të shfrytëzojë sistemin hekurudhor New York City, cila është elektrike”

Korrik 16, 2013
Artikulli “Më i lartë & Këshilli mund të kenë shkelur ligjin Thirrja takimin urgjent” u ndryshua për të korrigjuar fillimin kohën e takimit të 6:45 mëngjesit. dhe një kopje e procesverbalit takim urgjent për në maj 20, 2013.

Nëntor 6, 2012
Artikulli “Kat & Yakubov Win Zgjedhjet tyre” u ndryshua për të pasqyruar saktë se Jeof Vita fitoi shkruaj-në zgjedhjet për ndenjësen e paskaduar në bordin e Arsimit.

Tetor 15, 2012
Artikulli “Aplikimi Jo Dëgjuar për shkak të mungon MLUB Anëtarëve” kishte emrin e vepron MLUB Avokati korrigjohet për të lexuar Nicholas Giuditta.

Gusht 24, 2012
Artikulli “Dy policët betimin” u ndryshua për referencë pensionimin e saktë të Michael Antonucci.

Gusht 13, 2012
Artikulli “Kombëtare Night Out & Piknik Një Suksesi” korrigjuar pjesën e fundit të paragrafit të dytë të “Roselle Park Shoqata Lartë.”

Korrik 29, 2012
Artikulli “Kryetari i Bashkisë Lexon Letër nga Kryesuesi Ish Partisë në mbështetje të Cali Si ZKA” u ndryshua për të pasqyruar kryetarin e saktë & Takimi i Këshillit të Data në korrik 19, 2012.

Korrik 4, 2012

Artikulli “Fishekzjarret Ende On Për 4 korrik” u korrigjua për të shtetit '13 koloni’ në vend të shteteve '13 '.

Mars 5, 2012
Në artikullin “BOE kalon buxhet të përkohshëm Shkolla”, Paragrafi i fundit është korrigjuar për të pasqyruar datën e saktë të 7 mars për prezantimin e buxhetit.

Shkurt 27, 2012
Fundi i paragrafit të parë të nenit titull “Projekti i diplomimit të presë e 2-të vjetor 5k Run / Walk” është ndryshuar për të korrigjuar emrin Brandon-së dhe për të reflektuar llogaritë zyrtare për të lexuar “Brandon Bellante, një Shkolla e Lartë Roselle Park (RPHS) nxënës i cili vdiq në janar të vitit 2011.”

Shkurt 26, 2012
Artikulli “BOE Shih 'Nuk ka ndryshime të mëdha’ Në Buxhetin e Shkollës”, fraza “aktualisht ka 18 Nxënësit nënshkruar për programin.” është ndryshuar për të lexuar si duhet “dhe se aktualisht ka 18 Nxënësit nënshkruar për programin.”

Nëntor 8, 2011

Artikulli “Çiftet, Caswell, dhe Hokanson Win Zgjedhjeve”, fraza “Marc Caswell zyrtarisht duke u votuar si në repartin e 2 për tre të ardhshëm (3) vjet” është përmirësuar për të pasqyruar një fitore të paskaduar afat prej një viti. Përveç kësaj, fjalia "Mr. Casais fitoi repartin e tij nga katër (4) vota të cilat do të, ka shumë të ngjarë, rezultojë në një rinumërim automatik.’ u korrigjua të shtetit 'Mr. Casais fitoi repartin e tij nga katër (4) vota të cilat mund të, ka shumë të ngjarë, të rezultojë në një rinumërim.’

Shtator 16, 2011
Artikulli “Aldene PTA nis Vjetor Shitje KidStuff kupon Book” ka pasur datën e korrigjuar për të reflektuar dhjetor 2012. Përveç kësaj, Shkolla e Lartë Roselle Park (RPHS) Klasa e 2012 është përfshirë si shitësit e librave kupon.

Korrik 24, 2011
Artikulli “Teen ndaluar Në Family Dollar Store vjedhje Hetimit” kishte kohë korrigjuar nga 3:14 mëngjesit. to 3:14 a.m.

Korrik 23, 2011
Artikulli “Banorët Qëndro Best Në Qendrën Casano Komunitetit” kishte fjalia “Me kalimin në bibliotekë, ajo ishte 76 ° dhe termostat ishte vendosur në 74 °” korrigjohet për të pasqyruar temperaturën (74° jo 71 °).

Qershor 17, 2011
Artikulli me titull “Komuna Negociatat Për të ri-hapur Me AvalonBay” u ndryshua për të pasqyruar saktë numrin rezolutë si Rezolutës 148-11. Japin kuotën e tyre mbetet me një [siç] vendosja për të treguar gabimin e bërë nga kryetari i.

Qershor 5, 2011
Artikulli “Fight Back – Remember – Celebrate” u korrigjuar për të përfshirë fjalën 'në terren’ në fjalinë e parë pas 'High School Roselle Park'. Fjala "në mënyrë rigoroze’ u hoq edhe nga fjalia e katërt të paragrafit të parë.

Mars 13, 2011
Artikulli “Rpms mban 'Night Kulturore' i parë i saj” u korrigjuar nga 'Night Multi-Kulturore’ të 'Night Kulturore'.

Mars 9, 2011
Artikulli “RPHS Të pranishëm Annie” ishte korrigjohet për të reflektuar për datën e 21 mars (vend i 17 marsit) në paragrafin e fundit.

Janar 29, 2011
Artikulli “BOE Shtyp Takimi Datat për të diskutuar buxhetin” korrigjuar frazën e fundit të lexuar “1 dhe 15 shkurt” nuk “1 dhe 24 shkurt”.

Janar 11, 2011
Artikulli “Disa Boards & Komisionet Still A Konkurse” datë janar 8, 2011 ka qenë e korrigjuar për të lexuar “Anita Miller” nuk “Anita Hill”.

Dhjetor 7, 2010
Artikulli “Kërko Për Krerët e qytetarëve” ka një korrigjim dhe një sqarim. Përfundon mandati Taksa e vlerësuesit të 12/31/2011, nuk 2010. Në një bisedë me Borough Clerk Doreen Cali, Dhjetor 31, 2010 është fundi i periudhës së provës për shefit DPW.

Nëntor 2, 2010
Në artikullin “Accardi, Miranda, dhe Torres zgjedhur”, votat për Kevin Murphy janë korrigjuar nga “155” për të lexuar “153” – të gjitha përqindjet janë ri-llogaritur.

Tetor 22, 2010
Artikulli “Muzika Në Metodist Kisha Mbretëria e Komunitetit” duhet të ketë reflektuar emrin e saktë të kishës, Komuniteti United Methodist Church.

Tetor 12, 2010
Artikujt “James Lloyd Të Marrë pjesë në debat” and “UPDATE: Demokratët Nuk Vij Dot debat sonte” të dy kishin mbiemrin e Dan Petrosky korrigjuar.

Tetor 8, 2010
Artikulli “Viking hidraulik shkon përpara Pavarësisht zjarrit” datës shtator 28, 2010 duhet të lexoni “Shefi Fire Joseph Signorello” në vend të “zjarrfikës Joseph Signorello”.

Shtator 10, 2010
Artikulli “Komuna Heshtje bën që të zgjidhur Monica Montoya Ligji padinë” ishte korrigjohet për të lexuar “Në shtator 2 kryetarit & Takimi i Këshillit të…” në vend të “Në kryetarit natën e kaluar & Takimi i Këshillit të…”