Ejani të shikoni “Mirë Bad & Mundësitë tjera” në nëntor. 17th

Ejani të shikoni “Mirë Bad & Mundësitë tjera” në nëntor. 17ththumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 16, 2018 @ 6:00 EST

Roselle Park Cabaret Kompania kthehet për sezonin e tij të shtatë me shfaqje të këtij viti “Mirë Bad & Mundësitë tjera” nesër natën, E shtunë, 17 nëntor në 7:30 mëngjesit.

Kompania është themeluar në vitin 2011 si një iniciativë për mbledhjen e fondeve për të mbështetur tapiceri të reja dhe dysheme për auditor Roselle Park shkollave të mesme të. shfaqje e saj vjetore kanë vazhduar të mbështesin programet muzikore Roselle Park ndonjëherë që.

Çdo vit, Kompania zgjedh një marrës të ardhurave performancës dhe rezultatet e këtij viti do të përfitojnë Park Shkolla e Mesme Roselle (Rpms) programet e muzikës.

Roselle Park Cabaret Kompania është e përbërë nga një ekip i talentuar i edukatorëve të muzikës, alumni e shkollave, dhe anëtarët e komunitetit të cilët ndajnë edhe një dashuri e muzikës dhe një dëshirë për të mbështetur artet në shkolla. Shfaqjet vjetore vitrinë numrat Ansambli, solistët, dhe instrumentistë.

Biletat janë $10 dhe të ftuarit janë të mirëpritur për një ëmbëlsirë kompliment me blerjen e avancuar biletave në internet duke vizituar Showtix4U (lidhje).

Biletat do të jetë në dispozicion natë nesër në derë.

Cilido që kërkon më shumë informacion mund të kontaktoni Roselle Park Cabaret Company përmes emailit në cabaretcompany[@]yahoo.com ose nëpërmjet faqen e kompanisë në Facebook (lidhje).

Roselle Park High School është e vendosur në 185 West Webster Avenue.