Christmas Tree Lighting & Holiday Gala në dhjetor. 7

Christmas Tree Lighting & Holiday Gala në dhjetor. 7thumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 22, 2018 @ 6:00 EST

Komuniteti është i ftuar për të festuar sezonin e pushimeve me vjetor ndriçim Christmas Tree dhe Holiday Gala të premten, 7 dhjetor, në Michael Mauri belveder Park.

Festimet do të fillojë në 5 mëngjesit. me aktivitetet e familjes të orientuar të cilat përfshijnë rides kalë i vogël, një rrotë Ferris, dhe të jetojnë argëtuese. Fëmijë – ndërsa furnizimet e fundit – mund të gëzojnë pa pica, pije freskuese, dhe një festë të veçantë trajtojnë komplimentet e PBA Lokale Roselle Park 27.

Mbështetësit shtesë të ngjarjes dhe donatorët përfshijnë Shoqata Arsimit në Park Roselle (RPEA), Shoqata Qendra Komunitare, Departamenti i Punëve Publike, Departamenti i zjarrit Roselle Park (RPFD), Departamenti i Policisë Park Roselle (RPPD), Bashkimi County EMS, dhe Roselle Park Dunkin Donuts.

Santa and Mrs. Claus do të mbërrijë në 6 mëngjesit. për fotot në belveder dhe të qëndrojnë deri 8 mëngjesit.

duke filluar nga 7:00 pasdite, Mysafirët do të argëtuan me muzikë sezonale nga z. W (Eric Witkowski) dhe Park Shkolla e Lartë Roselle, gjimnaz, dhe kore shkollave fillore. Nuk do të jetë një performancë të veçantë nga Dancers Pointe dhe këngë Roselle parkut nga këshilltar thos Shipley.

Ndriçim Pema e Krishtlindjeve do të ndjekë në 8 mëngjesit.

Cilido që kërkon më shumë informacion mund të telefononi Casano Center Drejtorin Rupen Shah në (908) 245-0666.

Michael Mauri Park është e vendosur në cep të Chestnut Street dhe Lindore Grant Avenue.

mirësjellje Photograph dhe pronë e Manuel Jimenez.