NJ Transit Holding AWe Are ListeningForum At Penn Station May 22nd

Nga
Publikuar: Mund 21, 2018
NJ Transit Holding A "We Are Listening" Forum At Penn Station May 22nd  | lexoni këtë artikull

NJ Transit has announced that is hosting aWe Are Listeningforum at Penn Station New York (PSNY) nesër, May 22nd from 4:30 mëngjesit. to 6:30 mëngjesit. The public transportation corporation is conducting the event to invitecustomers to interact with senior management and operations personnel” and “to speak directly to NJ Transit’s Executive Director […]

Projekti Renovimi RP Stacioni i Trenit Shtyhet

Nga
Publikuar: Dhjetor 19, 2017
Projekti Renovimi RP Stacioni i Trenit Shtyhet  | lexoni këtë artikull

Rinovimet në stacionin e trenit Roselle Park janë shtyrë për kohë të pacaktuar për shkak të shkallës së dëmtimit të platforma të qenë më serioze se menduar fillimisht. Projekti – vlerësohet të jetë rreth $5.8 milion – u njoftua fillimisht në qershor të 2014 and had an initial start date of Spring 2015. The Roselle Park […]

Commuters RP Vazhdoni në rrugën e duhur mes Rrëzimi & Pipe Bomb Explosion

Nga
Publikuar: Dhjetor 12, 2017
DCIM100MEDIADJI_0065.JPG
Dhjetor 11, 2017  | lexoni këtë artikull

E hënë kishte commuters Roselle Park kthehet në një orar të ngushtë-to-të rregullt e trenit, pas një rrëzimi të premten vetëm për të arritur New York City dhe të përballet me pas efekteve të një bombë tub. Të premten pasdite, makina të shumta të një tren mallrash u drejtuan për upstate New York shinat drejtë të fundit në stacionin e trenit Union (nga Universiteti Kean) […]

Train Rrëzimi Në Union Township maj Trafikut ndikim në PR Mbi Weekend

Nga
Publikuar: Dhjetor 8, 2017
2017-12-08-01
Train Rrëzimi Në Union Township maj Trafikut ndikim në PR Mbi Weekend  | lexoni këtë artikull

Një Rrëzimi tren mallrash në mes të stacionit të trenit Union Township nga Universiteti Kean dhe Roselle Park këtë pasdite është duke ndikuar trafikun në zonën përreth, përfshirë ROSELLE Park. According to reports, rreth tetë (8) makina e një mallrave mbi 100-makinë doli nga shinat. Përmbajtja e mallrave nuk janë bërë publike në këtë kohë. Përveç kësaj, traffic […]

Transformer Fire & Riparimi Have lokale Rrugët Mbyllur

Nga
Publikuar: Nëntor 18, 2017
Transformer Fire & Repair Have Local Roads Closed  | lexoni këtë artikull

Departamenti i Policisë Roselle Park ka mbyllur kryqëzimin e East Lincoln Avenue në Walnut Street – si dhe rrugët lidhëse – ndaj trafikut të makinave për shkak të një zjarri transformator dhe riparimin e shërbimeve. Më shumë informacion do të publikohet si ajo bëhet në dispozicion.

Datat për East Lincoln Road Punë Përditësuar

Nga
Publikuar: Tetor 17, 2017
Datat për East Lincoln Road Punë Përditësuar  | lexoni këtë artikull

Road work originally scheduled to start work last Friday has been updated to start Friday, October 20th. Përveç kësaj, the work period for the project has been cut in half from eight (8) to four (4) ditë – koha lejon – and it has been changed from overnight to a daytime schedule. The County of Union […]

Road Puna në East Lincoln Avenue të fillojnë në tetor

Nga
Publikuar: Shtator 1, 2017
Road Puna në East Lincoln Avenue të fillojnë në tetor  | lexoni këtë artikull

The County of Union will be milling East Lincoln Avenue from Chestnut Street to Galloping Hill Road for road resurfacing. The work is scheduled to start on or about Friday, 13 tetor, and is projected to last for eight (8) ditë. The milling will require the length of East Lincoln Avenue to be closed overnight […]

Mayor Shows Importance Of Moving Vehicles From Roads

Nga
Publikuar: Janar 24, 2016
2016-01-24-05
Mayor Shows Importance Of Moving Vehicles From Roads  | lexoni këtë artikull

Mayor Carl Hokanson literally took to the streets to show residents the importance of moving cars from roads. Posting on his Facebook page (lidhje), the mayor took measuring tape to demonstrate how much of borough roadways are being taken up by snow piled next to cars. With over six feet of roadway unavailable to vehicular […]

Disa fjalë Me autor i RVRR Librit

Nga
Publikuar: Nëntor 17, 2015
richie-king
Disa fjalë Me autor i RVRR Librit  | lexoni këtë artikull

Më parë këtë muaj, colleague Bernie Wagenblast from Cranford Radio and Transportation Radio spoke with Richard J. Mbret, author of two books about the Rahway Valley Railroad (RVRR). The Rahway Valley Railroad was built at the end of the 19th century and operated for 95 vjet nga 1897 në 1992. RVRR shërbyer një pjesë të vogël të qyteteve në 11-milje e saj […]

Cranford Radio Kopertina UCTMP Open House

Nga
Publikuar: Nëntor 16, 2015
Cranford Radio Logo
Cranford Radio Kopertina UCTMP Open House  | lexoni këtë artikull

Kolegu Bernie Wagenblast i Cranford Radios ka lejuar mirësjellje syndication e mbulimit të Transportit Master Planin Union County (UCTMP) Shtëpia e hapur që ndodhi më 9 nëntor në Cranford. Ngjarja ishte në Qendrën Cranford Komunitare dhe dhënë informacion mbi planin Union County për të adresuar transportin publik së bashku me hartat nënvizuar korridoreve të transportit në të gjithë […]

Next Page »