RP 12-U Fallball Allstars njohur për kampionatin

Nga
Publikuar: Dhjetor 8, 2018
RP 12-U Fallball Allstars njohur për kampionatin  | lexoni këtë artikull

Roselle Park 12-U Fallball Allstars janë dhënë Certifikata e njohjes për të fituar Kampionatin Fallball këtë sezon. Ekipi i 12-girl pasur një fillim me gunga sipas Second Ward këshilltar Joseph Petrosky i cili tha gjatë prezantimit, “During the summer it was so-so and the girls improved so much and it came to Fall Ball and […]

RPHS Varsity Softball ekipit Champions

Nga
Publikuar: Qershor 24, 2018
RPHS Varsity Softball ekipit Champions  | lexoni këtë artikull

Në ditëlindjen trajneri softball Fran Maggio-së, i cili ka ndodhur të jetë në të njëjtën ditë që ai u emërua trajner softball NJ.com i Vitit, Organi qeverisës Roselle Park e njohu ekipin Roselle Park High School Varsity Softball për sezonin e tyre të kampionatit. Së bashku me Traineri Magg, pitcher Madison Hummel was named the news organization’s Union County […]

Zonja & zotërinj, Të Warriors Roselle Park

Nga
Publikuar: Mund 20, 2018
Ladies & Gentlemen, Të Warriors Roselle Park  | lexoni këtë artikull

Anëtarët e Roselle Park Warriors janë njohur në 3 kryetarit të majit & Mbledhja e Këshillit nga ana e organit qeverisës. Edhe pse kriket nuk është se i njohur në Roselle Park as Amerika, ajo është sporti i dytë më i popullarizuar në botë, me një të tretën e vlerësuar e popullsisë së botës – rreth 2.5 miliard njerëz – playing […]

Shih Kapërdimje Patriots & Të ndihmuar nga RP Dads Club

Nga
Publikuar: Mund 10, 2018
See The Somerset Patriots & Help Out RP Dads Club  | lexoni këtë artikull

Roselle Park Dads Club është shitur Somerset Patriots kupona për mbledhjen e fondeve për të gjithë 2018 Patriots games shtëpi. kupona janë $10 secili kthyeshme për njëri (1) kutia e sipërme. The 10% bileta zbritur shkon për të mbështetur një organizatë që, për më shumë 84 vjet, ka vullnetarë për të ndihmuar të rinjtë e Roselle Park të dy në shkollë, si dhe athletically. […]

East kthehet për të fituar në Lindje-Perëndim Basketball Lojë

Nga
Publikuar: Shkurt 25, 2018
DSC02792
East kthehet për të fituar në Lindje-Perëndim Basketball Lojë  | lexoni këtë artikull

Një lojë që në kohë kishin Perëndimin në rrugë për një fitore të përsëritur nga viti i kaluar përfundoi me Lindjen e fituar ndeshjen e tyre të gjashtë. Tremujori i parë kishte perëndim kryesor 11-10 por Lindja u kthye nga gjysmë rezultatin 9 pikë mbi të Perëndimit 5 për ta bërë atë një 19-16 lojë. […]

Roselle Park Wrestling Arrin 1,000th saj Win

Nga
Publikuar: Janar 20, 2018
Roselle Park Wrestling Arrin 1,000th saj Win  | lexoni këtë artikull

Katër rezultati dhe dy vjet më parë, në janar të 1936, Shkolla e Lartë Roselle Park (RPHS) mundje të përfshira në programin e saj sportiv. 82 vite më vonë – me një mesatare të përgjithshme prej më shumë se një të fitojë një muaj pa të dështojnë – Roselle Park Wrestling arritur një moment të rëndësishëm të 1,000 dyfishtë takohen fiton. A review shows that […]

RP Wrestling Ekipi fiton 999th Njihuni. Next Stop 1,000.

Nga
Publikuar: Janar 17, 2018
RP Wrestling Ekipi fiton 999th Njihuni. Next Stop 1,000.  | lexoni këtë artikull

Ekipi Wrestling Roselle Park fitoi 999th takohen sonte e saj kundër Cougars Cranford 33-25. Roselle Park tjetër përballet me Scotch Plains-Fanwood Raiders natën e premte në shtëpi me potencialin për t'u bashkuar me një grup elitë e ekipeve të mundje të shkollës së mesme për të raft deri 1,000 fiton. Friday night’s meet will be in the Roselle Park High […]

RP Wrestling Në rrugën e saj për 1,000th saj Win

Nga
Publikuar: Janar 16, 2018
RP Wrestling Në rrugën e saj për 1,000th saj Win  | lexoni këtë artikull

Nëse Wrestling Roselle Park Ekipi fiton nesër natën – 17 Jan – kundër Cougars Cranford, ajo do të jetë një takohen larg 1,000 fiton. Only a handful of high school wrestling teams throughout history have held such an honor and the Roselle Park Panthers will have the opportunity Friday night to join the […]

Martial Arts Pa Class Programi për Mesme schoolers

Nga
Publikuar: Nëntor 28, 2017
Martial Arts Pa Class Programi për Mesme schoolers  | lexoni këtë artikull

Qendra Komuniteti Casano do të ofrojnë një program i lirë artet marciale për banorët Roselle Park. Programi do të fillojë të martën, 5 dhjetor, dhe do të mbahen çdo të martë dhe të mërkurë nga 7 mëngjesit. to 8 mëngjesit. Regjistrimi është aktualisht i hapur dhe do të jetë i kufizuar për të 20 studentë për klasë. The program is for middle […]

100th Roselle-Roselle Park Football lojë Tomorrow

Nga
Publikuar: Nëntor 22, 2017
100th Roselle-Roselle Park Football lojë Tomorrow  | lexoni këtë artikull

Fqinje rivalët miqësore, të Roselle Park Panthers dhe Rams Roselle do të takohen për nesër herë të njëqindtë, 23 Nën, për ndeshjen e tyre vjetore futbolli Falenderimeve. Edhe pse loja e parë Thanksgiving u luajt në 1915, ata kanë qenë të luajtur në vit që nga viti 1919. The game will take place in Roselle Park for the second year […]

Next Page »