Studentët Sherman njohura për arritjet PARCC

Nga
Publikuar: Nëntor 24, 2018
Studentët Sherman njohura për arritjet PARCC  | lexoni këtë artikull

Në Bordin e 20 nëntor e arsimit (BOE) takim, 18 nxënësit e shkollave fillore Sherman janë të njohura për të pasur shënoi nivelin më të lartë në Partneritetin për vlerësimin e gatishmërisë për College dhe Karriera (PARCC) teste të standardizuara. Drejtori Sherman Shkolla Tara Lechner paraqitur nxënës nga klasat e tretë dhe të katërt me certifikatat e tyre të njohjes. PARCC is comprised of […]

Parent kërkon Boe Rreth Klubeve, Bursat, Dhe klasat AP

Nga
Publikuar: Nëntor 14, 2018
Parent kërkon Boe Rreth Klubeve, Bursat, Dhe klasat AP  | lexoni këtë artikull

Parent Karen Donnelly drejtuar Bordit të Arsimit (BOE) në mbledhjen e bordit të shkollës nëntorit 6 në lidhje me humbjen e kor rrethit dhe aktivitete të tjera jashtëmësimore – përfshirë shah – për shkak të mungesës së bursave. “Kjo më bën një tronditje të vogël. Unë e di se ky është një vit i madh kontratë për të gjithë mësuesit,” tha […]

Kontrata RPEA Miratuar. Mesatarja Paga Rritja 2.9%. Asnjë ndryshim në periudha Parashkollë.

Nga
Publikuar: Nëntor 13, 2018
Kontrata RPEA Miratuar. Mesatarja Paga Rritja 2.9%. Asnjë ndryshim në periudha Parashkollë.  | lexoni këtë artikull

Marrëveshja Negociata Kolektive trevjeçar mes Bordit të Roselle Park e arsimit (BOE) dhe Shoqata Arsimimi Park Roselle (RPEA) u miratua nga bordi i shkollës në takimin e tyre tetor me vetëm pesë e votimit bordit nëntë anëtarësh të Kontratës kolektive. Tre anëtarët e bordit shkollor – Kevin Cancino, Christopher Miller, dhe Sundja Sekou […]

Ray Parenteau punë si Drejtor i Operacioneve RPSD bimëve

Nga
Publikuar: Nëntor 11, 2018
Ray Parenteau punë si Drejtor i Operacioneve RPSD bimëve  | lexoni këtë artikull

Resident Ray Parenteau Sr. u emërua si Drejtor i Operacioneve bimëve në Bordin e 7 nëntor e arsimit (BOE) takim. Mr. Parenteau do të marrë përsipër për Assunta Padovano që në korrik të këtij viti kishte njoftimin e saj të daljes në pension efektive janar 1, 2019, pranuar nga bordi i shkollës. Data e fillimit për z. Parenteau in […]

Shkruaj-Ins: Nga Abe për fëmijën Shark

Nga
Publikuar: Nëntor 8, 2018
Shkruaj-Ins: Nga Abe për fëmijën Shark  | lexoni këtë artikull

Çdo vit më i dukshëm on-the-rekord përdorimi i Amendamentit të Parë është përfshirë në kandidatëve të shkruara në për zyrat e ndryshme nga presidenti për të anëtar i bordit të shkollës. Liria për të shkruani në çdo gjë nga një zgjedhje legjitime të qartë format e protestës ose shprehjes është regjistruar si një votë. Këtë vit ka pasur afër 300 people […]

Carlstrom zgjedhur në Bordin Shkollës. skifter & Santangelo jozyrtare shkruaj-In Fituesit

Nga
Publikuar: Nëntor 6, 2018
Carlstrom zgjedhur në Bordin Shkollës. Falcon & Santangelo Unofficial Write-In Winners  | lexoni këtë artikull

Susan Carlstrom është zgjedhur në bordin e Arsimit (BOE). Ajo ishte i vetmi kandidat i cili ka paraqitur një peticion para afatit të fundit dhe ka marrë zyrtarisht 1,444 Votat. Mrs. Carlstrom është motra e anëtarit aktuale BOE Joseph Signorello Jr. dhe halla e kryebashkiaku-zgjedhur Joseph Signorello III. Zgjedhjet bordi i shkollës e këtij viti kishte 279 shkruaj-në vota […]

Paul Santangelo Drejtimin si kandidat BOE Shkruani-In

Nga
Publikuar: Nëntor 2, 2018
Paul Santangelo Drejtimin si kandidat BOE Shkruani-In  | lexoni këtë artikull

Si një prind dhe burrit, Paul Santangelo e di se familja është vlerë sakrificat dhe vendimet nje bën. Ai e di se prindërit të vendosur bazat për rrugën e udhëheqjes që fëmijët përfundimisht të marrë udhëtime e tyre në jetën. Paul ka jetuar në Roselle Park për të kaluar 16 vjet me gruan e tij, Gina who […]

BOE miraton njëvjeçar 4-vjeçar Program Pre-K

Nga
Publikuar: Tetor 29, 2018
BOE miraton njëvjeçar 4-vjeçar Program Pre-K  | lexoni këtë artikull

The Roselle Park Board Of Education (BOE) votoi unanimisht për të miratuar një shkollim pa program një-vjeçar para-kopshtit për katër-vjeçarëve në Park Qarkut Shkolla e Roselle (RPSD). The $515,463 granti i miratuar nga Departamenti i New Jersey e arsimit (NJDOE) u dha të distriktit shkollor nën Zgjerimi Ndihmës Edukimin Parashkollor (PEEA). Programi ka për të filluar në janar 2, […]

Marissa Falcon Drejtimin Shkruaj-In fushatë për BOE

Nga
Publikuar: Tetor 24, 2018
Marissa Falcon Drejtimin Shkruaj-In fushatë për BOE  | lexoni këtë artikull

“Mësuesit dhe administratorët shkojnë lart dhe më gjerë për nxënësit e tyre,” tha Marissa Falcon në diskutimin e një nga shumë pozitive ajo e sheh në Park Qarkut Shkolla e Roselle, “Si një prind i cili është duke rritur fëmijën e tyre në [Zonat], që është me rëndësi të madhe për mua. The strong connection between school and family is […]

Sherman School mbyllur për pjesën tjetër të ditës për shkak të gazit Leak Riparimi

Nga
Publikuar: Tetor 23, 2018
Sherman School mbyllur për pjesën tjetër të ditës për shkak të gazit Leak Riparimi  | lexoni këtë artikull

Shkolla Fillore Sherman është e mbyllur për pjesën tjetër të sotme, 23 tetor, për shkak të një rrjedhje gazi. Studentët dhe stafi u evakuuan në mënyrë të sigurtë në Park Shkollën e Mesme Roselle (Rpms) më herët këtë mëngjes. Ata do të mbetet në rpms deri 12:30 mëngjesit. kur ata do të shkarkohen në një prindi ose kujdestari – starting with the […]

Next Page »