2018 RP pjesëmarrjen e votuesve 9 më i ulët në County

Nga
Publikuar: Nëntor 23, 2018
2018 RP pjesëmarrjen e votuesve 9 më i ulët në County  | lexoni këtë artikull

Me rezultatet e zgjedhjeve të certifikuar të premten e kaluar, qarkut lëshuar numrat për ata që kanë votuar më herët këtë muaj. dhënat Union County tregojnë se nga të 8,578 votues të regjistruar në Roselle Park, 4,835 janë treguar të kanë hedhur votën në ditën e zgjedhjeve këtë vit – për 56%. Në lidhje me tjetrin 20 […]

Raportet NJ Elec: Kostoja e kandidon për zyre në Roselle Park

Nga
Publikuar: Nëntor 4, 2018
Raportet NJ Elec: Kostoja e kandidon për zyre në Roselle Park  | lexoni këtë artikull

Një përmbledhje e formave të kontributeve të dorëzuar nga kandidatët në zgjedhjet komunale të këtij viti ofron pasqyrë në kostot dhe kontributet për fushatat lokale. Një praktikë e siguruar kopjet e kërkuara NJ-Elec (Zgjedhjeve Komisioni Zbatimit të Ligjit New Jersey) raporton gazeta, e cila e fundit ka ndodhur në 2015 nga Carl Hokanson, led to a review of […]

Oraret Mayor Para-Zgjedhor Njih & Përshëndetni Më 4 nëntor

Nga
Publikuar: Nëntor 2, 2018
Mayor Schedules Pre-Election Meet & Greet On November 4th  | lexoni këtë artikull

Kryetari Carl Hokanson ka shtuar një të takohet parazgjedhor & përshëndes të dielën, 4 nëntor në Restorant Costa-së. Kryetari Hokanson po kandidon për rizgjedhje dhe kjo do të jetë ngjarja e shtatë të tilla këtë vit. Zakonisht, kryetari i komunës ka mbajtur një takohen & përshëndes me besnikëri çdo tremujor nga viti 2009. Kjo e diel do të ketë kryetarin e komunës në dispozicion në mes të […]

Partia politike kërcënon grindjeve për heqjen e shenjave

Nga
Publikuar: Tetor 31, 2018
Partia politike kërcënon grindjeve për heqjen e shenjave  | lexoni këtë artikull

Për zgjedhjen e dytë drejtë Roselle Park për kryetar komune, Shenjat janë një çështje në garën në ditën e zgjedhjeve. Kater vjet me perpara, kandidati republikan për kryetar u arrestua për vjedhjen e një shenjë fushate off e pronës private. Këtë vit, the campaign for the Democratic candidates are charging the municipal government with doing the same and […]

2018 5Debati Këshilli Ward th. No 2nd Ward Debat.

Nga
Publikuar: Tetor 28, 2018
2018 5Debati Këshilli Ward th. No 2nd Ward Debat.  | lexoni këtë artikull

The 2018 Debati politik për Roselle Park këshillin e 5-të lagjes u zhvillua të enjten natën e kaluar. Mbrëmja ishte planifikuar fillimisht të ketë 2 dhe 5-kandidatët lagjes debatuar me njëri-tjetrin. “Për shkak të rrethanave me kandidatët e dytë të lagjes, një prej kandidatëve tanë kishte një takim mjekësor që ishte anuluar në minutën e fundit,” deklaroi […]

Debat kandidat(s) më tetor. 25th

Nga
Publikuar: Tetor 22, 2018
Debat kandidat(s) më tetor. 25th  | lexoni këtë artikull

Të dy pestë kandidatët këshillin e lagjes – Robert Mathieu dhe në detyrë Thos Thomas '’ Shipley –  do të marrin pjesë në një debat të enjten, Tetor 25. Kandidati ward i dytë Richard Graves ka pranuar të marrë pjesë, por Joseph Petrosky, aktual 2 reparti këshilltar i cili po kandidon për rizgjedhje, stated that he would be unavailable due to having […]

The 2018 Intervistat kandidate e Këshillit

Nga
Publikuar: Tetor 21, 2018
The 2018 Intervistat kandidate e Këshillit  | lexoni këtë artikull

Intervistat për të gjithë katër kandidatët që konkurrojnë në zgjedhjet e këtij viti për dy vende e këshillit janë në dispozicion për të dëgjuar. Richard Graves dhe aktuale reparti i dytë këshilltar Joseph Petrosky, kandidatët për repartin e 2, Çështjet e diskutuara që lidhen drejtpërdrejt me lagjen e tyre, si dhe të gjithë njësisë bashkiake. Kandidatët për repartin e pestë, Robert Mathieu […]

2018 RP Debati Mayoral në dispozicion për shikimin

Nga
Publikuar: Tetor 13, 2018
2018 RP Debati Mayoral në dispozicion për shikimin  | lexoni këtë artikull

The 2018 Roselle Park Debate Mayoral është në dispozicion për shikimin. Të tre burrat konkurrojnë për kreun e njësisë bashkiake – William Fahoury, Carl Hokanson, dhe Jozefi Signorello – iu përgjigj pyetjeve nga panelistët, Audienca, dhe njëri-tjetri. Ngjarja 90-minuta u zhvillua të enjten natën, 11 tetor, në Kompleksin Komunal Roselle Park. The […]

bisedë & Chew Me këshilltar William Fahoury Më 17 tetor

Nga
Publikuar: Tetor 11, 2018
Chat & Chew With Councilman William Fahoury On October 17th  | lexoni këtë artikull

Së treti Ward Këshilltar William Fahoury, i cili është gjithashtu kandidon për kryetar të këtij viti, do të mbajë një bisedë & Chew të mërkurën, 17 tetor, në Sun tavernë. Ngjarja do të zhvillohet nga 7:30 mëngjesit. deri 9:30 mëngjesit. dhe është i hapur për publikun. There will be free pizza and soda as well as free beer […]

Kryetari Hokanson Njihuni & Përshëndetni Më 16 tetor

Nga
Publikuar: Tetor 10, 2018
Mayor Hokanson Meet & Greet On October 16th  | lexoni këtë artikull

Kryetari Carl Hokanson do të pret një Njihuni & Përshëndetni të martën e ardhshme, 16 tetor, nga 6 mëngjesit. në 8 o’clock at night. Kryetari i Bashkisë Hokanson, të cilët zakonisht mban ngjarje të tilla tremujore, ka mbajtur më shumë prej tyre këtë vit. Ai po kandidon për rizgjedhje. The informal get together which is open to the public will have light […]

Next Page »