Raporti i Aktiviteteve Policia (tetor. 4 – Nov. 6, 2018)

Nga
Publikuar: Nëntor 13, 2018
Raporti i Aktiviteteve Policia (tetor. 4 - Nov. 6, 2018)  | lexoni këtë artikull

October 4th, 2018 A Roselle Park resident reported her 2007 Ford that was parked along East Westfield Avenue was burglarized overnight and that some loose change, as well as a TomTom GPS, were taken. Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD) Detective Gregory Polakoski conducted a follow-up investigation. It was discovered that a male identified as David […]

Bender Avenue Mbyllur për Halloween për të trick-or-trajtimin

Nga
Publikuar: Tetor 30, 2018
Bender Avenue Mbyllur për Halloween për të trick-or-trajtimin  | lexoni këtë artikull

Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD), si praktikë e saj vjetor, do të jetë në dorë nesër për të siguruar një mjedis të sigurt dhe familje-miqësore për trick-or-trajtimin bashku Bender Avenue. trafiku i automjeteve do të jetë e bllokuar në mes të 2 mëngjesit. dhe rreth 9 o'clock natën më 31 tetor. Mbikëqyrur trick-or-trajtimin do të jetë nga 3 mëngjesit. në 7 mëngjesit. […]

Dy të arrestuar Me mbi $3,000 Në falsifikuara para sipas policisë

Nga
Publikuar: Tetor 4, 2018
Dy të arrestuar Me mbi $3,000 Në falsifikuara para sipas policisë  | lexoni këtë artikull

Të enjten e kaluar, 27 shtator, në 11:31 pasdite, Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD) Zyrtar John Fitzgerald kryer një ndalesë automjeteve motorike në një 2000 Toyota bashku East Westfield Avenue për shkelje lëviz. Si rezultat i automjetit të ndaluar shoferin – identifikuar si Edward Akuoko, moshë 30 – dhe pasagjerëve – identified as […]

Path Bike mbyllur për shkak të shqetësimeve të sigurisë

Nga
Publikuar: Shtator 20, 2018
Railroad Ties 1 (2018-09-20)
Path Bike mbyllur për shkak të shqetësimeve të sigurisë  | lexoni këtë artikull

Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD) këtë mëngjes ka mbyllur rrugën biçikletë tjetër për NJ TRANSIT Roselle Park Station tren gjurmët në mes galopant Hill Road dhe Chestnut Street. Shqetësimet e sigurisë kanë lindur me lidhje hekurudhore që ishin vendosur diku dje pas 2 mëngjesit. në shtrat me pjerrësi hekurudhor ardhshëm në vendkalim. atje […]

Chestnut Street të mbyllet të shtunën për Car Show nga

Nga
Publikuar: Shtator 12, 2018
Chestnut Street të mbyllet të shtunën për Car Show nga  | lexoni këtë artikull

Kjo e shtune vjen, 15 shtator, Departamenti i Policisë Park Roselle (RPPD) do të ketë Chestnut Street mbyllur nga Grant Avenue në Webster Avenue nga 8 a.m. deri 6 në mbrëmje. East Clay Avenue nga Park Place në Chestnut Street gjithashtu do të jetë e ndaluar për trafikun e automjeteve. The reason for the closure is to provide appropriate […]

Dy Stacionet e policisë në Westfield Avenue fund në Marijuana arrestimet

Nga
Publikuar: Shtator 12, 2018
Dy Stacionet e policisë në Westfield Avenue fund në Marijuana arrestimet  | lexoni këtë artikull

Shtator 8, 2018 Në 2:35 paradreke, Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD) Detective Rreshter Dominick Frino kryer një ndalesë automjeteve motorike në një 2015 Mitsubishi bashku West Westfield Avenue për një lëvizje dhe pajisje shkelje. Shoferi i cili është identifikuar si Anthony A. Marquez, moshë 29 nga kodër, was reportedly found to be driving while under […]

policia Gjej 14 Cats Në 'kushte çnjerëzore’ Kur iu përgjigjur një mosmarrëveshje

Nga
Publikuar: Shtator 12, 2018
policia Gjej 14 Cats në 'kushte çnjerëzore "Kur iu përgjigjur një mosmarrëveshje  | lexoni këtë artikull

Të martën, 28 gusht, në rreth 11:12 në mëngjes, Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD) Oficerët iu përgjigj një vendbanim në 300 bllok i West Clay Avenue për një mosmarrëveshje pronari-qiramarrësit. Një hetim në incidentin zbuloi se njëmbëdhjetë (11) macet që jetojnë në brendësi të banimit dhe që jetojnë në kushte të dukshme çnjerëzore, sipas policisë. […]

Zyrtari RPPD Harms & Zëvendës Shefi RPFD Thompson nderuar për shpëtim

Nga
Publikuar: Shtator 11, 2018
RPPD Zyrtar Harms dhe Zëvendës Shefi RPFD Thompson nderuar për shpëtim  | lexoni këtë artikull

Dy responders parë Roselle Park – Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD) Polic i zonës Robert Harms dhe Roselle Park Department Fire (RPFD) Zëvendës Fire Chief Steve Thompson – janë të njohura për të rrezikuar sigurinë e tyre personale për të shpëtuar një njeri nga një makinë të djegur. Të shtunën, 5 maj në rreth 7:41 a.m. – the morning of Roselle Park’s […]

Makina parkuar në Colfax cut-opozitë By RPHS fushë do të jetë ticketed

Nga
Publikuar: Shtator 9, 2018
Makina parkuar në Colfax cut-opozitë By RPHS fushë do të jetë ticketed  | lexoni këtë artikull

Fillimi i shkollës për shumë do të thotë një ndryshim serioz në oraret. Prindërit dhe kujdestarët duhet të kthehen në rutinat e fëmijëve të tyre, shoferët duhet për të rregulluar kohën e tyre të udhëtimit për t'u marrë parasysh autobusët e shkollës, por për disa, kjo do të thotë një ndërhyrje në jo vetëm cilësinë e tyre të jetës, por një rrezik për sigurinë. Such is […]

Këshilli zgjedh RPPD oficeri patrullues Theodore Kot

Nga
Publikuar: Shtator 8, 2018
Këshilli zgjedh RPPD oficeri patrullues Theodore Kot  | lexoni këtë artikull

Organi qeverisës i emëruar Theodore Kot si një polic i zonës provës për Departamentin e Policisë së Parkut Roselle. Pasi u betua, Zyrtari Kot foli për audiencën, “Unë vetëm dua të falënderoj Shefin Morrison dhe kapiteni McCaffery për këtë mundësi, i gjithë Këshilli i qytetit, dhe kryetari i komunës. Unë pres që shumë vite të shërbimit këtu. Une jam […]

Next Page »