Resident bën propozim për 2019 Festival Jazz RP

Nga
Publikuar: Nëntor 3, 2018
Resident bën propozim për 2019 Festival Jazz RP  | lexoni këtë artikull

Resident Jacob Magiera ka thënë se kohë dhe përsëri, pothuajse si një mantra – “Ka talent në Roselle Park.” banor, saksofonisti, muzikant profesionist, edukator, bandleader, dhe regjistrimi artist Julius Tolentino është shembulli i fundit i se. Ai ëndërron të paturit e një Jazz Festival në komunë dhe në fund të 1 Kryetarit të nëntorit […]

Photographers lokale e njohur për çmim-fituese Punë

Nga
Publikuar: Tetor 6, 2018
Photographers lokale e njohur për çmim-fituese Punë  | lexoni këtë artikull

Në takimin komunale enjtes, Dy fotografë lokale u njohur nga organi drejtues për punën e tyre të vlerësuar me çmime më së 2018 Roselle Park Festival Arteve. Resident Michele LoManto u dha fotografinë më të mirë për mbledhjen e saj të titulluar “Soul detyruar”. Michael Peterson – i cili nuk ishte i pranishëm në ceremoni të enjten natën – ishte Gjyqtarët’ Choice General […]

RP Resident Për jep prezantim mbi prodhimin e filmave & Mediat sociale

Nga
Publikuar: Shtator 28, 2018
RP Resident To Give Presentation On Filmmaking & Social Media  | lexoni këtë artikull

banor Roselle Park Robert Mooney do të diskutojnë filmave në epokën e mediave sociale si një prezantim special i Festivalit të Filmit të Shkurtër Roselle Park nesërmes. nesër, në 5 mëngjesit. në Qendrën e Komunitetit casano, Mr. Mooney will be offering his insight on how filmmakers can learn how to apply their skills to the ever-evolving […]

Marie C. Roth Endowment For Library afër $525,000

Nga
Publikuar: Shtator 24, 2018
Marie C. Roth Endowment For Library afër $525,000  | lexoni këtë artikull

Një komitet për të punuar se si të përdorin mirë një donacion mbi-gjysmë-a-million dollar marrë nga pasuria e Marie C. Roth, një ish-mbrojtës i Memorial Library Roselle Park Veteranëve cili ndërroi jetë në shtator 7, 2016. Ms. Roth jetonin në komunë për 72 vjet para se të lëvizin për në Bashkimin Township në 2005 (lidhje). […]

RP Girl Scouts Troop 40998 Visits Philip’s Academy

Nga
Publikuar: Shtator 23, 2018
PhilipsAcademy1
RP Girl Scouts Troop 40998 Visits Philip's Academy  | lexoni këtë artikull

Girl Scouts Troop 40998 vizitoi Akademinë CHARTER SCHOOL Filipit në Newark këtë të mërkurë e kaluar, 19 shtator. Trupave u është dhënë një turne nga mësuesi i shkencave Akademia e Filipit Push Flowers. Lideri trupave Ellen Margarita vërejti, “Mis Flowers ishte e mahnitshme! Ajo ishte i durueshëm, informative dhe na tregoi se çfarë një e madhe eko-hapësirë ​​ata kanë në shkollën e tyre.” Grup 40998 […]

Matthew Vitale: 2018 Superhero Of The Year

Nga
Publikuar: Shtator 7, 2018
Matthew Vitale: 2018 Superhero Of The Year  | lexoni këtë artikull

Dëshironi një fjalë e madhe? Nephroma. Dëshironi një tjetër? Mesoblastoma. Provoni nephroma kongjenital mesoblastic. Nëse ju mendoni se është e vështirë të shprehem, mendojnë për sa e vështirë është për të jetuar me. Ajo është zakonisht më i njohur me anë të fjalës ombrellë të gjithë e dinë – kancer. Dëshironi një fjalë e madhe? hero. It is partly defined as one who […]

Resident Aksionet Love Of Martial Arts Filmat Me Podcast

Nga
Publikuar: Gusht 25, 2018
Resident Aksionet Love Of Martial Arts Filmat Me Podcast  | lexoni këtë artikull

dyzetkëmbësh. gjarpër. hardhucë. zhabë. akrep. për shumë, këto do të jenë të dhëna në një “Heads Up!” lojë në kafshë ose supozime për një raund të vepruar-out keq të Charades. Por për të tjerët të njohura me shikuar televizor në shtunave pasdite në zonën e tri-shtet New York gjatë viteve 1980, kjo mund të thotë vetëm tri fjalë: pesë. vdekjeprurës. Venoms. […]

Resident Loretta Iungerman festohet në ditëlindjen e saj të 100-

Nga
Publikuar: Gusht 21, 2018
Resident Loretta Iungerman festohet në ditëlindjen e saj të 100-  | lexoni këtë artikull

penicilinë. Një numrin e sigurimit social. Band-Aparatet. autostrada. paga minimale. Depresioni i Madh. Filma me zë. televizion. FM radio. najloni. NFL. Shtetet e Alaska dhe Hawaii. Përtej qartë e internetit apo satelitëve apo linjave ajrore jet, këto janë gjëra që nuk ekzistojnë në gusht të 1918. Edhe, Lufta e Madhe (before they […]

Girl Scouts Krijo Baskets dhuratë për familjet e pastreha

Nga
Publikuar: Qershor 15, 2018
Girl Scouts Krijo Baskets dhuratë për familjet e pastreha  | lexoni këtë artikull

Trupi govenring njohur Girl Scout Troop 40033 për krijimin e shporta dhuratë për familjet e pastreha. Kryetari Carl Hokanson paraqitur certifikatat për dhjetë (10) Anëtarët e trupave dhe dy udhëheqësit e trupave – Karen Donnelly dhe Ruth Saavedra. Kryetari i komunës lexoni shpalljen, “Kryebashkiaku & Council of the Borough of Roselle Park herebey wish to […]

RP Resident recieves NJCPA Bursave

Nga
Publikuar: Mund 25, 2018
RP Resident recieves NJCPA Bursave  | lexoni këtë artikull

banor Roselle Park Melissa Sheehan është marrësi i New Jersey Kontabilistëve Publik të Çertifikuar (NJCPA) bursë. Melissa sapo u diplomua nga Universiteti Caldwell më 20 maj me një diplomë Bachelor në Kontabilitet dhe mori çmimin PKF O'Connor Davies LLP dhënë në kujtim të Stephen F. Mannuzza, CPA. Shoqëria New Jersey i Kontabilistëve Publik të Çertifikuar […]

Next Page »