P / T Casano Center Clerk Position Available

Nga
Publikuar: Shtator 26, 2018
P / T Casano Center Clerk Position Available  | lexoni këtë artikull

Qendra Komuniteti Casano është duke kërkuar për një person tavolinë me kohë të pjesshme. vlerësuar Pozicioni i 30-orë-një-javë do të ketë orë të punës nga 3 mëngjesit. në 9 o’clock at night. Aplikantët duhet të kenë përvojë në punën me publikun dhe / ose të popullsisë të lartë qytetarëve me një miqësore, i dashur, pozitiv, pacient, i qetë, i përpiktë në orar, dhe sjellje të besueshme. Key responsibilities include […]

Main Stage Line-Up For 2018 Festival RP Arts Revealed

Nga
Publikuar: Shtator 25, 2018
Main Stage Line-Up For 2018 Festival RP Arts Revealed  | lexoni këtë artikull

Ndërsa duke marrë një pushim nga shfletuar nëpër galeri të hapur në Chestnut Street, vizitorët do të jenë në gjendje për t'u ulur në para të fazës kryesore e cila do të jetë në fushën e Memorial Bibliotekës së Veteranëve Roselle Park. These acts and events will be part of the fourth annual Roselle Park Arts Festival will be […]

Joseph Signorello III To Hold Njihuni & Përshëndetni Më 8 tetor

Nga
Publikuar: Shtator 24, 2018
Joseph Signorello III To Hold Meet & Greet On October 8th  | lexoni këtë artikull

Joseph Signorello III, i cili po kandidon për kryetar të këtij viti, do të mbajë një Njihuni & Përshëndes të hënën, 8 tetor nga 5:30 mëngjesit. to 7:30 mëngjesit. në Restorant Costa. Edhe pse ngjarja do të nxjerrë në pah të bashkëveprojmë me votuesit e rinj të moshave 17 and 23, takohen & përshëndes do të mirëpresë të gjithë banorët. […]

Marie C. Roth Endowment For Library afër $525,000

Nga
Publikuar: Shtator 24, 2018
Marie C. Roth Endowment For Library afër $525,000  | lexoni këtë artikull

Një komitet për të punuar se si të përdorin mirë një donacion mbi-gjysmë-a-million dollar marrë nga pasuria e Marie C. Roth, një ish-mbrojtës i Memorial Library Roselle Park Veteranëve cili ndërroi jetë në shtator 7, 2016. Ms. Roth jetonin në komunë për 72 vjet para se të lëvizin për në Bashkimin Township në 2005 (lidhje). […]

Roselle Park Festival Arteve më 29 shtator

Nga
Publikuar: Shtator 23, 2018
Roselle Park Festival Arteve më 29 shtator  | lexoni këtë artikull

Festivali i katërt Arteve vjetor Roselle Park do të jetë të shtunën, 29 shtator, nga 1 mëngjesit. në 9 o’clock at night. Festimin e artit – të jetë ajo kanavacë tradicionale, skulpturor, muzikë, film, valle, duke vepruar ose fjala e shkruar – do të paraqitet së bashku Chestnut Street. Festivali është i lirë dhe i hapur për publikun. […]

“Festival Of India” Më 6 tetor në RPHS

Nga
Publikuar: Shtator 22, 2018
"Festival Of India" Më 6 tetor në RPHS  | lexoni këtë artikull

katërt Roselle Park e “Festivali i Indisë” është caktuar për të shtunën, 6 tetor, nga 5 mëngjesit. në 11 o’clock at night. Festimi i lirë vjetor i trashëgimisë dhe kulturës Bharati do të jetë në Shkollën e Lartë të Parkut Roselle (RPHS) gjimnaz. The cultural fair will have an expanded program that will include participation from the RPHS students […]

Shtator Shpallur Pediatric Vetëdijësimi Muaj Cancer

Nga
Publikuar: Shtator 9, 2018
Shtator Shpallur Pediatric Vetëdijësimi Muaj Cancer  | lexoni këtë artikull

Organi qeverisës i deklaruar shtatorin si Pediatric Cancer Vetëdijësimi Muaj në komunë. Në lidhje me dhe festimin e banor Roselle Park Matteo Vitale u emërua Superhero Borough i Vitit, Kryetari i bashkisë dhe këshilli i njohur luftën një familje të tërë kalon duke sjellë ndërgjegjësimin për kancerin pediatrike. Cancer in children is not just […]

Banorët mund Run Shkruaj-në fushatën për të bordit shkollor

Nga
Publikuar: Shtator 3, 2018
Banorët mund Run Shkruaj-në fushatën për të bordit shkollor  | lexoni këtë artikull

Këtë vit, vetëm një person – Susan Calrstrom – është zyrtarisht kandidon për tre vende në dispozicion në zgjedhjet e nëntorit bordin e shkollës. Kjo ka krijuar një mundësi që të ketë një fushatë të shkrimit-in për Bordin e arsimit (BOE). Anëtarët e mëparshme bordit janë zgjedhur në bordin e shkollës duke pasur emrat e tyre të shkruar në. atje […]