Kthim Storage Objektit për MLUB Aplikimit Dëgjim

Nga
Publikuar: Shtator 16, 2018
Kthim Storage Objektit për MLUB Aplikimit Dëgjim  | lexoni këtë artikull

Një aplikant për një strukturë të propozuar magazinimit në West Westfield Avenue është e vendosur për të shkuar mbrapa para Bordit Shfrytëzimit të Tokës Komunal (MLUB) nesër natën. 148-152 W. Westfield Ave LLC është emri i aplikantit. Prona është pranë larë makinën nëpër rrugë nga Kalaja. The preliminary site plan application […]

Urdhëresë 2545: mjet (zhurma e lejuara) kohë, marr 2

Nga
Publikuar: Shtator 6, 2018
Urdhëresë 2545: mjet (zhurma e lejuara) kohë, marr 2  | lexoni këtë artikull

A reworking i urdhëresës 2535 është për një dëgjim publik dhe votim në shtator takimin e 6-komunal enjtes. Ligji i propozuar do të qartësojë më tej, kur mjetet e pushtetit – Një listë e cila përfshin saws pushtet, stërvitje, Sanders, grinders, mjete, dhe 'pajisje të ngjashme' – mund të përdoret në lagjet e banimit. Urdhëresë 2545 will explicitly permit […]

Urdhëresë 2544: Plani Sullivan Property Redevelopment

Nga
Publikuar: Shtator 5, 2018
Urdhëresë 2544: Plani Sullivan Property Redevelopment  | lexoni këtë artikull

Një urdhëresë që do të miratojë planin e rizhvillimit për 10 West Westfield Avenue cili është i njohur lokalisht si pronë Sullivan është në rendin e ditës për takimin komunale enjtes. Një proces që ka filluar zyrtarisht në maj të vitit të kaluar ka punuar rrugën e saj nëpër punimet e qeverisë për të arritur në Urdhëresa 2544 sixteen […]

Çfarë është shërbimi i borxhit?

Nga
Publikuar: Shtator 1, 2018
Çfarë është shërbimi i borxhit?  | lexoni këtë artikull

Streets & Rrugët, projekte të mëdha të ndërtimit, blerjet e pajisjeve të rënda, riparime të mëdha artikull, përmirësime në ndërtesa & pronë – këto janë gjërat që qeveria komunale ka nevojë për të financuar për të mirën e banorëve të saj. Këto lloje të projekteve kërkojnë një sasi të konsiderueshme të fondeve të qeverisë dhe ashtu si me blerjet personale, most cannot be […]

Këshilli miraton Aplikimi Për $77,070 Kids Recreation Trust Fund Grant

Nga
Publikuar: Gusht 28, 2018
Këshilli miraton Aplikimi Për $77,070 Kids Recreation Trust Fund Grant  | lexoni këtë artikull

Udhëheqës miratoi paraqitjen e një kërkesë për 2018 Grant Fund Union County Kids Zbavitje Besimi në takimin e 16 gusht komunale. Zgjidhje 238-18 autorizuar një kërkesë për $77,070 në aplikimin për pesë (5) artikuj. Kjo është një 50% përputhen grant që do të thotë se në qoftë se ajo është e dhënë, the municipality – nëpërmjet taksave të pronës […]

Banorët Mund Tani Mbani Up me mbeturina kamionçinë me Free App

Nga
Publikuar: Gusht 27, 2018
Banorët Mund Tani Mbani Up me mbeturina kamionçinë me Free App  | lexoni këtë artikull

Joann Gemenden, Shefi i riciklimit Bureau & Planifikimi paraqitet organit qeverisës dhe informimit publik mbi Recycle Traineri, një app dhe riciklimin e mbeturinave të ngurta. Riciklimi Coach është një Toronto, kompani që kishte app saj blerë nga shteti i New Jersey në janar të këtij viti me bazë në Kanada. Union County launched the app four […]

Këshilli zgjedh Redevelopment Avokati Romerovski

Nga
Publikuar: Gusht 25, 2018
Këshilli zgjedh Redevelopment Avokati Romerovski  | lexoni këtë artikull

Këshilli miratoi njëzëri PËR EMËRIMIN e firmës së saj kontraktuar avokatit rizhvillimit të punojnë në zhvillimin e mundshëm në atë që është e njohur në vend si pronë Romerovski. Organi qeverisës i miratuar $9,300 të ketë Savo, Schalk, Gillespie, Gardiner & Peshkatar, P.A. The firm was appointed earlier this year in January at a rate of $155/hour for attorneys […]

Këshilli zgjedh Drejtor i Zhvillimit Ekonomik

Nga
Publikuar: Gusht 19, 2018
Këshilli zgjedh Drejtor i Zhvillimit Ekonomik  | lexoni këtë artikull

Në takimin e 16 gusht komunale, Këshilli unanimisht miratoi emërimin e Beth Anne Macdonald në pozitën e drejtorit të Zhvillimit Ekonomik. Pozita e re është krijuar për të ndihmuar jo vetëm bashkia tërhequr biznesin, por të zhvillojnë një marrëdhënie të mirë pune me komunitetin e biznesit ekzistues. The vote came after months of numerous public discussions […]

Njihuni kryetarit të bashkisë & Përshëndetni Më 22 gusht

Nga
Publikuar: Gusht 18, 2018
Mayor's Meet & Greet On August 22nd  | lexoni këtë artikull

40-Njihu & Përshëndes të mbajtur nga kryetari i komunës Carl Hokanson është caktuar për të mërkurën në mbrëmje, 22 gusht, nga 6 mëngjesit. to 8 mëngjesit. në Pub irlandez Dowling-së & Restorant. Kryetari Hokanson ka mbajtur me besnikëri këto joformale të bashkohemi të paktën katër herë në vit që kur fillimisht marrjes së detyrës si Këshilli-At-Large nëntë vjet më parë. Residents can sit […]

muaj më vonë, Acker & Aldene Parks Ende Zhdukur Populloret Features

Nga
Publikuar: Gusht 16, 2018
IMG_4187
muaj më vonë, Acker & Aldene Parks Still Missing Popular Features  | lexoni këtë artikull

Si sezonin veror për fëmijët e shkollave fillon vjen në një fund, dy terreneve sportive të mëdha të njësisë bashkiake së – Acker Park dhe Aldene Park – janë të dyja të mungojnë disa karakteristika të njohura, duke përfshirë urës xhungël palestër, swings, swings ADA, dhe riders pranverë, si dhe riparimin në dysheme. Më 21 shkurt, there was an […]

Next Page »