Christmas Tree Lighting & Holiday Gala në dhjetor. 7

Nga
Publikuar: Nëntor 22, 2018
Christmas Tree Lighting & Holiday Gala On Dec. 7  | lexoni këtë artikull

Komuniteti është i ftuar për të festuar sezonin e pushimeve me vjetor ndriçim Christmas Tree dhe Holiday Gala të premten, 7 dhjetor, në Michael Mauri belveder Park. Festimet do të fillojë në 5 mëngjesit. me aktivitetet e familjes të orientuar të cilat përfshijnë rides kalë i vogël, një rrotë Ferris, dhe të jetojnë argëtuese. Fëmijë – ndërsa furnizimet e fundit – can enjoy free […]

Ejani të shikoni “Mirë Bad & Mundësitë tjera” në nëntor. 17th

Nga
Publikuar: Nëntor 16, 2018
Ejani të shikoni "The Good The Bad & Other Possibilities" në nëntor. 17th  | lexoni këtë artikull

Roselle Park Cabaret Kompania kthehet për sezonin e tij të shtatë me shfaqje të këtij viti “Mirë Bad & Mundësitë tjera” nesër natën, E shtunë, 17 nëntor në 7:30 mëngjesit. Kompania është themeluar në vitin 2011 si një iniciativë për mbledhjen e fondeve për të mbështetur tapiceri të reja dhe dysheme për auditor Roselle Park shkollave të mesme të. Its annual performances have […]

Knights Of 24 Columbus Blood Drive nëntor

Nga
Publikuar: Nëntor 10, 2018
Knights Of 24 Columbus Blood Drive nëntor  | lexoni këtë artikull

Si vit vjen në një fund, Kalorësit e Këshillit Columbus #3240 kërkoni për komunitetin për të ndihmuar të tjerët duke marrë pjesë në makinë e tyre të gjakut të shtunën, 24 nëntor nga 10 ora në mëngjes deri 2 mëngjesit. Kalorësit do të punojnë me Vitalant Shërbimet gjakut Komunitetit (lidhje), one of the nation’s […]

Borough’s Veterans Day Service On November 11th

Nga
Publikuar: Nëntor 4, 2018
Borough's Veterans Day Service On November 11th  | lexoni këtë artikull

Ceremonia vjetore e njësisë bashkiake për të njohur dhe për të nderuar burrat dhe gratë të cilët kanë shërbyer kombit tonë në pesë degët ushtarake do të mbahet në orën 11 të ditës së 11 të muajit të 11-të në frontin Memorial Bibliotekës së Veteranëve Roselle Park. This year’s ceremony will take place on Sunday and will have […]

3Festivali rd vjetor European Heritage në 10 nëntor

Nga
Publikuar: Nëntor 3, 2018
3Festivali rd vjetor European Heritage në 10 nëntor  | lexoni këtë artikull

Festival Trashëgimia tretë vjetor Evropian Roselle Park do të jetë të shtunën, 10 nëntor, nga mesdita në 3 mëngjesit. në Qendrën Komunitare Casano. Ngjarja e cila është e lirë dhe të hapur për publikun do të nxjerrë në pah kulturat e ndryshme të Evropës dhe të shfaqë një shumëllojshmëri të ushqimeve tradicionale, dance performances, and live music by La Vie […]

Delicious Orchards Urdhërat Pie duke u marrë Till nëntor. 7th

Nga
Publikuar: Tetor 23, 2018
Delicious Orchards Urdhërat Pie duke u marrë Till nëntor. 7th  | lexoni këtë artikull

Urdhërat janë duke u pranuar për Roselle Park Knights of Columbus Këshillit vjetore Shitje Delicious Orchards Pie # 3240 deri të mërkurën, 7 nëntor. Të gjitha pies nëntë inç janë të gjitha-natyrore (pa preservatives) dhe do të pjekur të freskët në mëngjesin e vini-up. Çanta frigorifer dhe udhëzimet do të jenë në dispozicion sipas kërkesës. Urdhërat janë aktualisht duke u marrë […]

Halloween Party fëmijë më Tetor. 27th

Nga
Publikuar: Tetor 19, 2018
Halloween Party fëmijë më Tetor. 27th  | lexoni këtë artikull

Fëmijë – deri në klasën e 5- – janë të ftuar të Partisë Halloween park Komitetit rekreacion Roselle të shtunën, Tetor 27, nga 1 mëngjesit. deri 4 ora pasdite në Qendrën e Komunitetit casano. Festimet do të përfshijnë muzikë, trick-ose-trajtimin e brendshme, dhe aktivitete të tjera familjare-miqësore. Fëmijët mund të vijnë të veshur në kostume e tyre Halloween. The […]

Halloween Koncert Në Michael Mauri Park më Tetor. 31st

Nga
Publikuar: Tetor 14, 2018
Halloween Koncert Në Michael Mauri Park më Tetor. 31st  | lexoni këtë artikull

Roselle Park do të mbajë një koncert Halloween në Michael J. Mauri Gazebo Park të mërkurën, 31 tetor, nga 7 mëngjesit. to 8:30 mëngjesit. Ngjarja lirë familje-miqësore është e hapur për publikun dhe do të ketë muzikë live kryer nga Joe Caroselli & Orkestra Masterpiece. There will also be a Halloween costume contest with […]

Boroughwide Garage Sale tetor. 13 & 14

Nga
Publikuar: Tetor 12, 2018
Boroughwide Garage Sale tetor. 13 & 14  | lexoni këtë artikull

The 2018 bien shitja boroughwide garazh është vendosur për këtë fundjavë nga 9 a.m. në 6 o'clock natën çdo ditë. 34 Pronat gjithë Roselle Park do të marrë pjesë. Kjo do të jetë hera e parë që shitja garazh do të zgjasë për dy ditë, Shtuna dhe e diela. Previously such sales were just for Saturday […]

Farmers Market Për të vazhduar Till 28 nëntor

Nga
Publikuar: Tetor 10, 2018
Farmers Market Për të vazhduar Till 28 nëntor  | lexoni këtë artikull

Market Roselle Park Fermerët e këtij viti ka qenë e shtrirë deri më 28 nëntor, të mërkurën e fundit të muajit. Zakonisht, Tregut Fermerët shkon deri në javën e fundit të tetorit, por programi do të vazhdojë për

Next Page »