Dëshironi të bëjë një film? Dërgoje tek Festivalin e Filmit të shkurtër RP

Nga
Publikuar: Prill 15, 2018
Dëshironi të bëjë një film? Dërgoje tek Festivalin e Filmit të shkurtër RP  | lexoni këtë artikull

A e dini se çfarë duhet për të bërë një film? Siç citohet nga filmbërësit e shumta që kishin veprat e tyre i shfaqur në Festivalin e Filmit të Shkurtër Roselle Park vitit të kaluar, Përgjigja është, “Vetëm të marrë një aparat fotografik dhe të xhiruar atë!” Submissions për festivalin e filmit të këtij viti tashmë janë duke u pranuar në linjë. With the festival just a little […]

“bukuri & Bisha” Performance Moved deri të dielën

Nga
Publikuar: Mars 21, 2018
"Beauty & The Beast" Performance Moved deri të dielën  | lexoni këtë artikull

Shfaqja duhet të vazhdojë . . . dhe kjo do të. Për shkak të stuhi dimërore ndikojnë në orarin e sotme provë, Performanca e së enjtes në mbrëmje të “E bukura dhe bisha” është riplanifikuar për të dielën, 25 mars, 3 mëngjesit. Bukur së bashku me Dritën, Cogsworth, Mrs. Potts, patate të skuqura, Gaston, and Beast will be on-hand on Sunday to tell a […]

“Welcome To Roselle Park Arteve” Coffee House On 7 prill

Nga
Publikuar: Mars 23, 2017
"Welcome To Roselle Park Arteve" Coffee House On 7 prill  | lexoni këtë artikull

Roselle Park Loves ART! will be hosting a “Welcome To Roselle Park Arteve” Coffee House on Friday, 7 Pri. The get-together will be held from 6 mëngjesit. to 9 mëngjesit. në Veteranëve Bibliotekën Përkujtimore të Roselle Park. Those new to Roselle Park as well as current residents – së bashku me familjet e tyre – do të jetë […]

RPHS MusicalThe Wizard Of OzHits The Stage March 30th – 1 Pri

Nga
Publikuar: Mars 19, 2017
RPHS Musical "The Wizard Of Oz" Hits The Stage March 30th - 1 Pri  | lexoni këtë artikull

We’re not in Kansas anymore. But there’s no place like home. Roselle Park High School këtij viti (RPHS) production ofThe Wizard of Ozwill bring all the colors of an emerald city, a yellow brick road, a sepia tone farmhouse, a green witch, and ruby slippers home. Performances will be Thursday, 30 Mar, E premte, […]

Roselle Park loves Shorts! Film Festival 2016

Nga
Publikuar: Shtator 26, 2016
rpls-2016
Roselle Park loves Shorts! Film Festival 2016  | lexoni këtë artikull

Festivali përurues Roselle Park e filmit – titulluar Roselle Park loves Shorts! – u zhvillua të premten dhe të shtunën, si pjesa më e re popullore Roselle Park loves Arts! festival. Veprimtaria dy-ditore kishte mbi 100 filma në format të shkurtër (nën 45 minuta) që akumuluar në mbi 14-orë të tregimeve celuloidi. Award recipients ranged from […]

Presents NJYT “Në pyll” Nëpërmjet 7 gusht

Nga
Publikuar: Korrik 29, 2016
Në pyll
Presents NJYT "Në pyll" Nëpërmjet 7 gusht  | lexoni këtë artikull

Teatri New Jersey Rinisë (NJYT), i cili ka studio e saj në Westfield Avenue në Roselle Park, është duke organizuar prodhimin e tij e klasik Stephen Sondheim “Në pyll”. Duke filluar tashmë të drejtuar javën e saj të fundit, ka ende shtatë shfaqje mbetur. Performances will be staged at the Wharton Institute for the Performing Arts in Berkeley […]

Shekspirit Henry IV Vjen To Roselle Park Në gusht

Nga
Publikuar: Korrik 2, 2016
Henry IV ()
Shakespeare's Henry IV Coming To Roselle Park In August  | lexoni këtë artikull

“O zotërinj, koha e jetës është e shkurtër” Henry IV, Pjesë 1, Akti V, Scene II Ever hear the one about the father who gets a promotion by clawing up that ladder over the backs of those he stabbed and wants his son to continue in the family business but the kid wants no part […]

Splendors Of The Animal KingdomOn Exhibit Through March

Nga
Publikuar: Shkurt 13, 2016
MichaelPeterson-whale- breaching
"Splendors Of The Animal Kingdom" On Exhibit Through March  | lexoni këtë artikull

Photographer and Roselle Park resident Michael Rennie Peterson has a solo exhibit titledSplendors Of The Animal Kingdomat The Gallery through March 11th. Originally from Minnesota, Michael left Minneapolis shortly after graduating high school half a century ago in 1966. He took up photography as his travels brought him to more countries and his […]

Godspell Jr. Në 29 korrik RPHS & 30th

Nga
Publikuar: Korrik 22, 2015
Godspell Jr
Godspell Jr. At RPHS July 29th & 30th  | lexoni këtë artikull

Teatri Camp Roselle Park Summer do të paraqesë “Godspell Jr.” të mërkurën, Korrik 29, dhe e enjte, Korrik 30 në 7:30 në mbrëmje. Special version një akt i muzikore 44-vjeçar nga Stephen Schwartz dhe John Michael Tebelak është një retelling 20 shekull i shëmbëlltyra gjenden në ungjijtë e Mateut dhe Lukës. Songs […]

Casano Center Art Gallery Celebrating Its Seventh Year With Exhibit

Nga
Publikuar: Mund 19, 2015
LynnorBontigao
Casano Center Art Gallery Celebrating Its Seventh Year With Exhibit  | lexoni këtë artikull

The Casano Community Center Art Gallery celebrates its seventh year with a group exhibit of five artists who have previously exhibited in the gallery. The show runs through June 12th. Over the last six years, 32 exhibits have been shown at the Art Gallery. Dedicated solely to Roselle Park residents, local artists were given the […]

Next Page »