Casano Generator Kontratë Instalimi rritur me $ 19K

Casano Generator Installation Contract Increased By $19Kthumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 23, 2018 @ 4:00 EST

Një rezolutë e cila do të rrisë kontratë për zhvendosjen dhe instalimin e gjeneratorit në Qendrën Komunitare Casano nga 36% u miratua nga organi drejtues në mbledhjen e komunës dhjetor 20.

The $19,121 miratuar në Rezolutën 370-18 rrit koston për projektin për $91,321 e cila përfshin $ 19,200 kushtuar Neglia Engineering nën Rezolutat 123-17 and 133-18 (lidhje).

Sipas Roselle Park Borough Clerk Andrew Casais, Projekti është projektuar nga inxhinieri Neglia – inxhinier Borough – me gjenerator në pjesën e përparme të kulmit. Kjo do të kishte shkelur zonimit që pjesa e përparme e Qendrës Casano në Chestnut Street nuk e lejojnë atë. Firma inxhinierike kishte hartuar projektin nën supozimin se komuna është e përjashtuar nga zonimin e vet si pjesë e zonimit me të djathtë.

Mr. çiftet Shpjegoi, “However, ne nuk jemi të përjashtuar nga procesi i lejeve dhe procesin e miratimit kur është fjala për zbatimin e kodit. Kur aplikimi shkoi në departamentin e zonimit, oficeri zonimit mohoi bazuar në zonimin.”

Projekti do të ishte mohuar nga zyrtari i zonimit Roselle Parkut.

Borough nëpunës vazhduar, “Borough mund të ketë qenë një aplikant dhe apeloi atë në Bordin e Përdorimit të Tokës. Organi qeverisës dhe profesionistët këshillimit në atë kohë mendonin se nuk ishte e mundur. In fact, ajo ndoshta do të rezultojë në një mohim, sepse ne do të jetë shkelje e zonimit.”

shtoi $19,121 është kostoja e lidhur me konfigurimin dhe lëviz gjenerator nga pjesa e përparme e ndërtesës në pjesën e pasme.

Projekti u miratua fillimisht në 2017.