Carlstrom zgjedhur në Bordin Shkollës. skifter & Santangelo jozyrtare shkruaj-In Fituesit

Carlstrom zgjedhur në Bordin Shkollës. skifter & Santangelo Unofficial Write-In Winnersthumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 6, 2018 @ 11:03 EST

Susan Carlstrom është zgjedhur në bordin e Arsimit (BOE). Ajo ishte i vetmi kandidat i cili ka paraqitur një peticion para afatit të fundit dhe ka marrë zyrtarisht 1,444 Votat. Mrs. Carlstrom është motra e anëtarit aktuale BOE Joseph Signorello Jr. dhe halla e kryebashkiaku-zgjedhur Joseph Signorello III.

Zgjedhjet bordi i shkollës e këtij viti kishte 279 shkruaj-në vota në bazë të tabelës së parë nga zyra e nëpunës Borough-së. Kjo ishte për shkak të nuk ka kandidatë të mjaftueshme zyrtare për të kandiduar për tre vende të hapura për BOE.

Prej atyre 279 fletëvotimet, ka pasur 99 variante të gjithë emrat shkruani-in. Marissa Falcon dhe Paul Santangelo ka marrë më shumë vota me drejtshkrimin e saktë të emrave të tyre të shkruar në.

Marissa Falcon marrë 58 shkruaj-në vota.

Paul Santangelo marrë 43 saktë shkruaj-në vota.

Secili mori rreth 20 variante të tjera të njohura të emrave të tyre.

E katërt më të lartë të votave energjik për BOE ishte Maxine Padulsky me 12 voton me rreth 8 variante të tjera.

Më shumë informacion mbi të tjera shkruaj-ins do të jetë në një artikull të mëvonshëm.

Këto rezultate janë jozyrtare dhe do të mbetet kështu deri sa ata janë të certifikuara nga qarku.