Bus Shërbimi Ndërrim Për NJ Transit Trena prill 26-27

Nga
Publikuar: Prill 17, 2014 @ 8:00 AM EDT
Bus Shërbimi Ndërrim Për NJ Transit Trena prill 26-27 thumbnail

Të shtunën, Prill 26 dhe të dielën, 27 Pri, mes orëve 7:30 a.m. and 7:30 pasdite, Autobusë NJ Transit do të zëvendësojë Raritan Valley Line (RVL) trena midis Cranford, Roselle Park dhe Bashkimit stacionet për shkak të Conrail dhe NJ modernizimin sinjal Transit.

Sipas një këshillues, Personeli NJ Transit do të jenë në dispozicion për të ndihmuar commuters në stacionet e prekura.

Eastbound

Commuters, filloi në Cranford, do të hipte në autobusët e cila do të vazhdojë të Stacionit të Bashkimit me një autobus të ndaluar në Roselle Park Station.

Konsumatorët udhëtojnë në Roselle Park duhet të hipte në autobus për të Roselle Park.

Konsumatorët në ROSELLE Park do të hipte në një autobus që do të marrë ata në Stacionin Union.

Konsumatorët në Stacionin Union, si dhe klientët që vijnë në Bashkimin me autobus, do të hipte në një tren anijes që do të marrë ata në Newark Penn Station (NPS). Ky tren anijes do të vazhdojë të Secaucus dhe Nju Jork.

Vetëm gjatë orëve të projektit – between 7:30 a.m. to 7:30 mëngjesit. – Konsumatorët RVL vazhdueshme të Secaucus dhe Nju Jork nuk do të duhet të transferojë në Newark.

Westbound

Konsumatorët udhëtojnë nga Nju Jorku, Secaucus ose Newark do të hipte në trena si zakonisht dhe të transferuar në autobusë në stacionin e Bashkimit.

Konsumatorët në Stacionin Union do të hipte në autobusë. Të gjithë autobusët do të vazhdojë të Cranford me një autobus të ndaluar në Roselle Park. Konsumatorët udhëtojnë në Roselle Park duhet të hipte në autobus për të Roselle Park.

Çdokush që kanë nevojë për më shumë informacion mund të kontaktoni NJ Transit Customer Service në (973) 275-5555 mes orëve 8:30 a.m. and 5 mëngjesit. përditë.

Më poshtë është orar relevante për eastbound udhëtim.

Shiko të këtij dokumenti në Scribd

Më poshtë është orar relevante për westbound udhëtim.

Shiko të këtij dokumenti në Scribd