Bumble Bee Pazari në kohë për Ditën e Nënës

Nga
Publikuar: Prill 27, 2014 @ 6:00 AM EDT
Bumble Bee Bazaar In Time For Mother’s Day thumbnail

Bumble Bee Pazari kthimit të shtunën, 10 Maj, nga 9 a.m. to 3 mëngjesit. in the Lower Chiego Hall of the Church of the Assumption at 113 Chiego Vendi.

Me Ditën e Nënës nesërmen dhe Fay Atit muajin e ardhshëm, ngjarja është mundësi e përkryer për të blerë dhurata nga shitësit të cilët do të ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë të artizanale të punuar me dorë dhe mallra.

Bumble Bee Pazari, i cili është pritur nga Gratë e Ministrisë Zonjës, është një fondesh kishë dhe ngjarje dy herë në vit me pazari i dytë po mbahet në vjeshtë.

Çdokush që kanë nevojë për më shumë informacion mund të kontaktoni Diane Burgos në (201) 522-8022.