Brian Matthews caktuar si Zyrtar provës Patrol

Brian Matthews Appointed As Probationary Patrol Officerthumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 22, 2018 @ 12:00 EST

Në takimin e mbrëmshëm të komunës, banor Roselle Park Brian Matthews është emëruar në pozitën e provës polic i zonës në Departamentin e Policisë së Parkut Roselle (RPPD).

RPPD Captain Daniel McCaffery, i cili ishte në të shefit të policisë Paul Morrison, foli për Brian Matthews për të pranishmit. Ai tha se, “Brian Matthews është një banorë Roselle Park, shkoi në shkolla Roselle Park, diplomuar Roselle Park Shkolla e mesme, pasur një karrierë të shquar yjor sportive në Roselle Park dhe më pas në kolegj. Ai u diplomua nga Universiteti Kean ndoshta në javën e ardhshme apo më shumë. Brian vullnetarë për Forcën tonë të Policisë ndihmëse. Ne kemi pasur atë në bord me Forcën tonë të Policisë ndihmëse për mjaft kohë. Ai ka bërë një punë të madhe. Ai del dhe vullnetarët [and] jep kohën e tij për komunitetin. Ai do të bëjë një punë të shquar për ne. Ne jemi shumë krenar që të ketë atë në bord. Urime.”

Brian Matthews gjithashtu iu drejtua banorëve, “Unë vetëm dua të falënderoj këshillin dhe kryetarin Hokanson, Captain McCaffery, Shefi Morrison, dhe Departamenti i Policisë Roselle Park që më dha këtë mundësi. Unë jam me të vërtetë duke kërkuar para për të. Falemnderit.”

Periudha provuese do të jetë për 12 muaj pas së cilës kohë Brian Matthews do të jetë një oficer i plotë i policisë RPPD.

Zyrtar Matthews’ data efektive do të jetë janar 2, 2019, në një pagë prej $45,826.