Bonfire Party & Pep Rally Të mërkurën

Bonfire Party & Pep Rally This Wednesdaythumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 21, 2016 @ 6:11 AM EST

Një traditë e ka rikthyer këtë vit. Roselle Park do të ketë një parti zjarr i madh dhe tubim vrull në mbrëmjen e të mërkurën, 23 Nën.

Ngjarja do të fillojë një 7 mëngjesit. dhe do të përfshijë bounces hënë, s'Mores bare, dhe një kabinë foto.

Zjarr i madh do të jetë ndezur në 8 ora që në mbrëmje.

zjarr i madh dhe pep tubim kanë për të të jetë në fushën Herm Shaw që ndodhet në anën Colfax Avenue të kompleksit atletike Roselle Park High School.

Më shumë informata mund të gjenden në faqen e ngjarjes në Facebook (lidhje).

Një ditë më pas, Banorët janë të mirëpritur për të marrë pjesë në lojë 99-vjetor Dita e Falenderimeve e futbollit në mes të Roselle Park dhe Roselle në 10 ora në mëngjes në fushën Herm Shaw.