BOE Njeh Rotary Club RPHS Studentë të muajit

BOE Recognizes Rotary Club RPHS Students Of The Monththumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 16, 2018 @ 4:00 EST

Bordi i Arsimit (BOE) njohur Rotary Club Of Roselle-Roselle Park Studentëve të muajit nga Roselle Park High School (RPHS) për tre muajt e parë të vitit shkollor. Rotary Club paraqet këto çmime për ata studentë të komunitetit të cilët janë të përkushtuar për të shërbyer dhe për të shkuar më lart dhe më gjerë në shërbim të tyre në komunitet.

RPHS Principal Sarah Costa foli për arritjet e secilit nxënës, gjatë takimit të bordit shkollor 4 dhjetor.

Kaitlyn Donnelly ishte tetor 2018 Student i Muajit. Principal Costa vërejti, “Kaitlyn është në krye 1% e klasën e saj diplomohen. Zgjedhje të në klasat që ajo ka marrë pasqyrojnë një student të mirë-harmonishëm që punon shumë dhe sfidat veten. . . . Ajo është një model i provuar rol pozitiv në klasën tonë të lartë dhe në ndërtimin tonë. Ajo tregon entuziazëm dhe energji në të gjitha që ajo bën.”

Lista Kaitlyn-së për arritjet e përfshin anëtarësimin dhe pjesëmarrjen në vijim:

 • pendë & Shkoni Honor Society
 • Shoqëria National Honor
 • French Honor Society
 • marshimi Band
 • Concert Band
 • RPTV
 • Këshilli Studentor
 • koncert Chorus
 • Chorus grave
 • Program Chorus
 • Percussion Ensemble
 • Komuniteti Shërbimi nderon

Përveç kësaj, Kaitlyn luajtur Belle në e këtij viti RPHS Muzikor “bukuri & Bisha” dhe është një Drum Major

Student nëntorit të muajit ishte Natalie Tribiano.

“Ajo është një grua e re qëllim të orientuar i cili ka një dëshirë të fortë për sukses dhe një natyrë të vërtetë të mirë,” shpreh Kryesor Costa i cili theksoi shërbimin e Natalie e dallim i cili përfshinte: 

 • Spanish National Society Honor
 • Shoqëria National Honor (Zyrtar për Marrëdhënie me Publikun)
 • Konferenca Rotary Youth Leadership në Universitetin Drew
 • Roselle Park Këshilli Debat panelist
 • Këshilli Studentor
 • Udhëheqësit e ardhshme e biznesit të Amerikës
 • Saxophone në Jazz Band
 • Klarinetë në Koncert Band
 • Chorus grave
 • Chorus District
 • Musicals
 • debat Club
 • Creative Writing Club
 • Qendra e Krizave
 • peer Leader
 • Varsity Soccer
 • Varsity Track
 • Studentët Gjithmonë treguar Mbështetje (SASS)
 • Gay-Straight Alliance
 • Girl Scouts
 • RPTV

Natalie, i cili ka qenë një Scout Girl për 13 vjet, ishte gjithashtu një nga gjashtë panelistët në debatin televiziv të këtij viti për këshillin e lagjes pestë që u mbajt në sallën e njësisë bashkiake.

Parth Shah është Student dhjetor të Muajit. Principal Costa deklaruar, “une e kam ditur [zonë] që nga viti fillestar, në mënyrë të mrekullueshme. Ai ka qenë gjithmonë i vullnetarizmit, ai ka qenë gjithmonë një nga ata që shkojnë, për një vajzë kur keni nevojë për dikë që të dalin vullnetarë për t'ju ndihmuar jashtë, ju shkoni në Parth . . . Ai është një student i jashtëzakonshëm dhe ka fituar vendin e tij në krye të klasës së tij diplomohen.”

Disa pikat kryesore të arritjeve të tij përfshijnë:

 • Shoqëria National Honors
 • Ekipi Union County Tidealit Vala Swim
 • Tenis
 • Cranford First Aid Squad
 • Këshilli Studentor
 • Udhëheqësit e ardhshme e biznesit të Amerikës
 • Karriera shëndetësore të ardhmen’ klub
 • Drives gjakut
 • Studentët Gjithmonë treguar Mbështetje (SASS)
 • Ekologji Club
 • O'Brian Konferenca Hugh Youth Leadership (Hoby)
 • Program HAPI Union County
 • Rotary Youth For A Better World Qarkut 7475 Këshilli Interact Of New Jersey

Parth i cili ka qenë një notar i pasionuar për gati një dekadë dhe është një Intern praktikante në Qendrën Mjekësore JFK për kirurgji të njëjtën ditë.

Çdokush i interesuar në Rotary Club e Roselle-Roselle Park mund të vizitoni faqen e tyre (lidhje).