Mjekra Behind The Badge: RPPD merr pjesë në 'No-Shave nëntor’

Mjekra Behind The Badge: RPPD Takes Part In ‘No-Shave November’thumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 27, 2018 @ 6:00 EST

Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD) mori pjesë në 'No-Shave nëntor’ për të treguar mbështetje dhe ndihmë në ngritjen e fondeve për RPPD Lt. Manuel Jimenez cili aktualisht nënshtruar trajtimit për kancer pankreatik dhe leukemia kronike.

No-Shave Nëntori është një fushatë muaj-të gjatë, kur pjesëmarrësit heq dorë rroje dhe grooming për të rritur ndërgjegjësimin e kancerit (lidhje).

Shefi RPPD Paul W. Morrison tha, “Unë jam krenar për secilin dhe çdo anëtar të këtij departamenti për shfaqje e madhe e mbështetjes gjatë një kohë të vështirë në jetën e një prej tonat. Manny është një profesionist i vërtetë në fushën e zbatimit të ligjit, por më shumë se se ai është një njeri i madh dhe ne të gjithë e dëshirojnë atë edhe në procesin e rimëkëmbjes.”

Foto nga e majta e lartë:
Shefi Morrison, polic i zonës Kompany, polic i zonës Fitzgerald, polic i zonës Gaylord, toger Jimenez, Mrs. Jimenez, polic i zonës Harms, Sargeant Wielgus, polic i zonës Lanza, Sargeant Breuninger, kapiten Mcaffery.

poshtë majtas:
polic i zonës Patel, polic i zonës Hokanson, polic i zonës Swick, polic i zonës Hannon