Little Shop Of tmerret: Një Prodhimi Top-Notch

Nga
Publikuar: Prill 1, 2014
Little Shop Of tmerret: Një Prodhimi Top-Notch  | lexoni këtë artikull

I mori pjesë në Shkollën e Lartë Roselle Park (RPHS) Prodhimi i vogël Shop e tmerret gjatë fundjavës së kaluar dhe ishte i mbushur plotësisht me talent të gjithë rreth! Unë kurrë nuk ishte duke pritur për t'u rrëmbyer. Kjo ishte një prodhim muzikore kështu, përveç veprimit, ka pasur një orkestër i shkëlqyer jetojnë dhe koreografi i bërë mirë. Roselle […]