Joseph Signorello III To Hold Njihuni & Përshëndetni Më 8 tetor

Nga
Publikuar: Shtator 24, 2018
Joseph Signorello III To Hold Meet & Greet On October 8th  | lexoni këtë artikull

Joseph Signorello III, i cili po kandidon për kryetar të këtij viti, do të mbajë një Njihuni & Përshëndes të hënën, 8 tetor nga 5:30 mëngjesit. to 7:30 mëngjesit. në Restorant Costa. Edhe pse ngjarja do të nxjerrë në pah të bashkëveprojmë me votuesit e rinj të moshave 17 and 23, takohen & përshëndes do të mirëpresë të gjithë banorët. […]

Marie C. Roth Endowment For Library afër $525,000

Nga
Publikuar: Shtator 24, 2018
Marie C. Roth Endowment For Library afër $525,000  | lexoni këtë artikull

Një komitet për të punuar se si të përdorin mirë një donacion mbi-gjysmë-a-million dollar marrë nga pasuria e Marie C. Roth, një ish-mbrojtës i Memorial Library Roselle Park Veteranëve cili ndërroi jetë në shtator 7, 2016. Ms. Roth jetonin në komunë për 72 vjet para se të lëvizin për në Bashkimin Township në 2005 (lidhje). […]

T-minus 100

Nga
Publikuar: Shtator 23, 2018
T-minus 100  | lexoni këtë artikull

Roselle Park News do të pushojë publikimin në dhjetor 31, 2018. Pas viteve tetë-dhe-a-gjysmë, gazeta online dedikuar për njësisë bashkiake një-sheshin-milje në Union County do të kanë botuar artikullin e lajmeve të fundit në ditën e fundit të këtij viti. Në fund, ajo nuk ishte për shkak të ndonjë krize personale, skandal publik, emergjente ekstreme shëndetësore, being […]

RP Girl Scouts Troop 40998 Visits Philip’s Academy

Nga
Publikuar: Shtator 23, 2018
PhilipsAcademy1
RP Girl Scouts Troop 40998 Visits Philip's Academy  | lexoni këtë artikull

Girl Scouts Troop 40998 vizitoi Akademinë CHARTER SCHOOL Filipit në Newark këtë të mërkurë e kaluar, 19 shtator. Trupave u është dhënë një turne nga mësuesi i shkencave Akademia e Filipit Push Flowers. Lideri trupave Ellen Margarita vërejti, “Mis Flowers ishte e mahnitshme! Ajo ishte i durueshëm, informative dhe na tregoi se çfarë një e madhe eko-hapësirë ​​ata kanë në shkollën e tyre.” Grup 40998 […]

Kontrata për apelim Tax Prokurorit dyfishuar

Nga
Publikuar: Shtator 23, 2018
Kontrata për apelim Tax Prokurorit dyfishuar  | lexoni këtë artikull

Organi qeverisës dyfishuar buxhetin e avokatit Apelimit Tatimor njësisë bashkiake ndaj $30,000 në takimin e 20 shtator komunale. Firma Ligji i Palumbo Renaud & DeAppolonio – quajtur më parë Palumbo & Renaud – është emëruar si avokat Apelimit Tatimor Roselle Park çdo vit që nga viti 2015. Increases from the original amount budgeted for such […]

Roselle Park Festival Arteve më 29 shtator

Nga
Publikuar: Shtator 23, 2018
Roselle Park Festival Arteve më 29 shtator  | lexoni këtë artikull

Festivali i katërt Arteve vjetor Roselle Park do të jetë të shtunën, 29 shtator, nga 1 mëngjesit. në 9 o’clock at night. Festimin e artit – të jetë ajo kanavacë tradicionale, skulpturor, muzikë, film, valle, duke vepruar ose fjala e shkruar – do të paraqitet së bashku Chestnut Street. Festivali është i lirë dhe i hapur për publikun. […]

Parkerscope merr vendin e parë e njohjes në ASPAY Contest

Nga
Publikuar: Shtator 22, 2018
Parkerscope merr vendin e parë e njohjes në ASPAY Contest  | lexoni këtë artikull

Për vitin e dytë me radhë, Parkerscope marrë vendin e parë njohjen nga gjiri i shkollave të mesme në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Parkerscope është Park Shkolla e Lartë Roselle (RPHS) vjetar.

“Festival Of India” Më 6 tetor në RPHS

Nga
Publikuar: Shtator 22, 2018
"Festival Of India" Më 6 tetor në RPHS  | lexoni këtë artikull

katërt Roselle Park e “Festivali i Indisë” është caktuar për të shtunën, 6 tetor, nga 5 mëngjesit. në 11 o’clock at night. Festimi i lirë vjetor i trashëgimisë dhe kulturës Bharati do të jetë në Shkollën e Lartë të Parkut Roselle (RPHS) gjimnaz. The cultural fair will have an expanded program that will include participation from the RPHS students […]

MLUB refuzon propozimin Storage Facility On Westfield Avenue

Nga
Publikuar: Shtator 20, 2018
MLUB refuzon propozimin Storage Facility On Westfield Avenue  | lexoni këtë artikull

Bordi Komunal Shfrytëzimi i Tokës (MLUB) refuzoi aplikimit përfundimtar për një strukturë të propozuar të ruajtjes së bashku West Westfield Avenue nëpër rrugë nga Kalaja, gjatë takimit të tyre të 17 shtator. Aplikanti u kthye dhe përshtatur kërkesën e tyre për të zbatuar rekomandimet e bëra nga bordi në seancën paraprake në gusht. Major changes included increasing […]

Path Bike mbyllur për shkak të shqetësimeve të sigurisë

Nga
Publikuar: Shtator 20, 2018
Railroad Ties 1 (2018-09-20)
Path Bike mbyllur për shkak të shqetësimeve të sigurisë  | lexoni këtë artikull

Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD) këtë mëngjes ka mbyllur rrugën biçikletë tjetër për NJ TRANSIT Roselle Park Station tren gjurmët në mes galopant Hill Road dhe Chestnut Street. Shqetësimet e sigurisë kanë lindur me lidhje hekurudhore që ishin vendosur diku dje pas 2 mëngjesit. në shtrat me pjerrësi hekurudhor ardhshëm në vendkalim. atje […]

Next Page »