Grabitje e armatosur është raportuar në 7-Eleven On Westfield Avenue

Armed Robbery Reported At 7-Eleven On Westfield Avenuethumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 1, 2017 @ 12:38 EST

Kete mengjes, në Roselle Drejtorinë e Policisë Park (RPPD) Oficerët përgjigjur Convenience Store 7-Eleven vendosur në West Westfield Avenue në një raport të një grabitje të armatosur.

Sipas policisë, një mashkull i gjatë i hollë hyrë në dyqan, ndërsa veshur një xhup blu maskuar me një xhaketë të zezë me shkëlqim mbi të, një maskë të errët ngjyrë ski mbulon gojën e tij & hundë, dhe doreza të bardha në duart e tij.

Kryesi brandished dhe vuri një argjendi pistoletë gjysmë-automatike në dy nëpunësve të cilët ishin duke punuar në dyqan. Ai kërkoi të gjitha paratë nga regjistri dhe – pas marrjes së parave – kishte ikur më këmbë në drejtim të një rrugë aty pranë. A me katër dyer sedan bardhë u vu re në veri udhëtonte lidhur në Valley Road pas grabitjes.

Një shumë të pazbuluar e parave të gatshme është raportuar të ketë qenë marrë nga dyqani. Askush nuk u lëndua në këtë incident.

Departamenti i Policisë Parku Roselle është aktive duke hetuar incidentin dhe askënd me ndonjë informacion të inkurajohen të kontaktojnë selinë RPPD në (908) 245-2300.