Grabitje e armatosur Në Westfield Avenue 7-Eleven

Armed Robbery At Westfield Avenue 7-Eleventhumbnail
Nga
Publikuar: Korrik 26, 2018 @ 1:36 EST

Këtë mëngjes në rreth 2:14 paradreke, Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD) Oficerët përgjigjur një raporti të një grabitje të armatosur që ka ndodhur në të 7-Eleven vendosur në 573 West Westfield Avenue.

Policia njoftoi se tre (3) individët kanë hyrë në dyqan në rreth 2:12 paradreke, një-armatosur me një pistoletë dhe një tjetër me një armë shtanguar. Ata urdhëruan dy burra ofrimit dhe dy punonjës dyqan në tokë duke kërkuar të holla dhe Black N puro Mild. Dyshuarit janë përshkruar si më poshtë:

  • kryesi #1: Mashkull i veshur me një bluzë të zezë, pantallona të zeza vraponte për sport dhe maskë të zezë ski që vringëlloi një zi n argjendi gjysmë-automatike pistoletë.
  • kryesi #2: Mashkull i veshur me një maskuar xhup gri pantallona të zeza duke tundur një armë tymuese.
  • kryesi #3: Mashkull i veshur me një xhup ngjyrë të errët maskuar, blu të lehta grabitur xhinse.

Një shumë të pazbuluar e parave të gatshme është marrë gjatë grabitjes dhe nuk raportohen viktima nga ndonjë prej viktimave.

Nuk ka imazhe Video nuk janë ofruar për publikun në këtë kohë.

Hetimi është në vazhdim nga Byroja RPPD Detective. Çdokush me informacion në lidhje me këtë incident është i inkurajuar për të thirrur (908) 245-2300.