5th Kandidati Ward Thos Shipley të presë “Shkolla e Rock”

5th Kandidati Ward Thos Shipley të presë “Shkolla e Rock”thumbnail
Nga
Publikuar: Shtator 2, 2015 @ 5:00 EST

Kandidati republikan për 5 Ward thos Shipley do të pret një natyrë të lirë natë film të premten, September 4th, në 6 mëngjesit. në Imzot. Loreti Park.

Ngjarja në natyrë do të ketë Roselle Park banor dhe aktor Zachary Infante bërë një pamje të veçantë që të përkojë me filmin e mbrëmjes, “Shkolla e Rock”. Zachary bëri debutimin e tij të Motion Picture si 'Gordon’ në 2003 komedi që luajti Jack Black, Joan Cusack, dhe Miranda Cosgrove.

Ngjarja natë e premte është duke u promovuar si i pari në një “Roselle Park në filma” seri që do të nxjerrë në pah talentin nga bashkia. Mr. Shipley komentoi, “Roselle Park është e mbushur me njerëz të talentuar. Unë premtim për të promovuar aktivitetet pozitive që sjellin njerëzit së bashku dhe të festojnë dhuratat e atyre në komunitetin tonë.”

Zachary Infante – i cili kohët e fundit u shfaq në seri Fox "Gotham" – shfaqje vetëm përfunduar në muzikore “Calico Buffalo” në Festivalin e Teatrit Muzikor New York verën e kaluar. Trupi i tij i dukshëm i punës përfshin “Dream Një mes i verës Night-së” (drejtuar nga Julie Taymor), Matthew Lopez-së “Diku”, “Tamburlaine e Madhe”, and “Peter Pan” si dhe seri Amazon “Alpha House”. Më shumë informacion mbi Zachary mund të gjenden në faqen e tij (lidhje) dhe faqe Facebook (lidhje).

Në mbrëmje do të përfshijë aktivitete familjare-miqësore para se filmi. Nuk do të jetë i lirë kokoshka dhe pije të buta do të jenë në dispozicion.

“Shkolla e Rock” është vlerësuar PG-13 (lidhje).

Imzot. Loreti Parku është e vendosur në Faitoute Avenue nëpër rrugë nga Aldene Park.

Data shi fr ngjarjes është e shtunë, September 5th.