2016 BOE Kandidati Intervistë me Joseph Signorello, Jr.

2016 BOE Kandidati Intervistë me Joseph Signorello, Jr.thumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 4, 2016 @ 4:00 EST

Anëtari i bordit të kaluar shkollor për të pranuar ftesën për t'u ulur për një një-në-një bisedë me Joseph Signorello, Jr. Në një garë të shtatë banorëve të këtij viti, Mr. Signorello foli në platformën e tij, ideas, dhe përshtypjet e Park Qarkut Shkolla e Roselle.

Mr. Signorello foli për përvojën e tij të jetës dhe se si do të zbatohet ai që si anëtar i Bordit të Arsimit. Komunikim, polet lehta, buxhetet, rindarjes, dhe shërbimet e përbashkëta u diskutuan në bisedë 45-minutëshe të kandidatit. Mr. Signorello preken se si ai do të lundruar dhe të negociojë në bordin e shkollës për të trajtuar edukimin e fëmijëve të Roselle Park.

Bordi i shkollës ka tre vende në dispozicion dhe kandidatët me tre të lartë (3) Votat do të shërbejë për një mandat tre-vjeçar. Votuesit mund të përzgjedhur nga një deri në tre kandidatëve. Dita e zgjedhjeve është 8 nëntor.

Një audio e bisedës është e përfshirë më poshtë: