“Perëndimi Clay”, Një zhvillim 14-Condo miratuar në Vendi Mimi-së

“Perëndimi Clay”, A 14-Condo Development Approved At Mimi’s Location thumbnail
Nga
Publikuar: Prill 18, 2018 @ 6:00 EST

Natën e së hënës Bordi Përdorimi i tokës komunale (MLUB) njëzëri miratoi një i propozuar 14 kompleks godinë në tanishme Pizza Mimi-së & Vendndodhja Ice. Zhvillimi tre-histori do të jetë në fund të West balta në Faitoute Avenue tjetër për gjurmët e trenit. Nuk do të jetë dy historitë e njësive të banimit, ndërsa kati i parë do të mbajë Mimi-së si një restorant të vogël të marrë-out të biznesit dhe një zonë holl. Zhvillimi do të quhet “Perëndimi Clay”.

Aplikimi u dëgjua në dy pjesë me dëgjimi paraprak aplikimi ndodh në shkurt dhe e dyta një muaj e kaluar.

Në takimin e MLUB 5 shkurt, aplikanti – West Clay Associates, LLC – u përfaqësua nga Stephen Hehl nga Hehl & Hehl jashtë Bashkimit Township dhe me kusht konceptin e tyre origjinale. Një çështje e rëndësishme ishte se aplikanti nuk ka deklaruar nëse 14 Njësitë do të jetë Rentals ose pronat. Çështje të tjera që ngecja e përfshira, lartësia e zhvillimit, një mur mbajtës, tre-dhoma gjumi apartamente, dhe disa aspekte teknike të projektit.

Më 12 mars, aplikanti kthyer dhe ka lëshuar një plan të rishikuar në bazë të komenteve nga Inxhinierisë MLUB dhe Neglia, projektues e bordit. Aplikanti ka deklaruar se zhvillimi do të jetë në pronësi condominiums dhe një shoqatë godinë shoqëruar me akte nënligjore do të krijohet. Rikonfigurimi në zbatimin kishte ndryshimet e mëposhtme:

  • Ana oborr pengesë në Perëndim balta është rritur nga pesë këmbët në tetë këmbët
  • Oborr pengesë e pasme është rritur nga 32 ft. të 34½ ft
  • Muri mbajtës u zgjerua së bashku Faitoute siç kërkohet nga Neglia Inxhinierike
  • Zona tampon në mes të frenuar dhe shumë 3 është rritur nga 4′ 1″ 4′ 6″
  • Një hapësirë ​​shtesë parkimi është krijuar për shkak të rikonfigurimit të cilat u rritën numërimin për 31 nga 30
  • Lartësia e zhvillimit u reduktua në 38 ft. nga origjinali i saj 43 ft.
  • Dendësia e ndërtimit gjurmë u reduktua
  • Closets dhe strofullat janë larguar nga njësitë me dy dhoma gjumi siç kërkohet
  • Njësitë tre-dhoma gjumi janë eliminuar nga projekti
  • Shtrojë në fushën e restorantit do të jetë 12 ose më pak

condominiums, përshkruar si fund të lartë, do të përbëhet nga majat granit brenda kuzhina së bashku me mbytet inox undermount çeliku dhe faucets Moen. gjitha pajisjet (pjatalarëse, sobë, frigorifer, mikrovalë) do të jetë në çelik inox. Të gjitha kabinetet do të jetë kabinete të bardhë druri me dysheme të gjitha-druri në të gjithë godinë, duke përfshirë dhomat e gjumit. pllakave qeramike do të jetë në banjo dhe dush zonat dhe të gjitha ndeshjeve hidraulik brenda banjo do të jenë faucets Moen. Çdo njësi do të ketë zonën e saj lavanderi dhe ajrin e vet dhe ngrohjes.

Në diskutimin e lartësi të re, Përfaqësuesi i ankuesit deklaruan se vetëm pjesët e zbukuruese e parapet janë 38 këmbët dhe se lartësia kryesor i ndërtesës në vetvete është në 35 feet. Më në fund, zhvillimi është në përputhje me 2015 kodet e ndërtimit ndërkombëtar.

Bordi ishte i kënaqur me ndryshimet e bëra dhe miratuar projektin.

Ky zhvillim i fundit i miratuar ndryshme në pronat që njësitë do të jetë në pronësi – nuk me qira – dhe si tani nuk ka aplikuar për ndonjë pakësimin të tilla si pagesa në vend të tatimeve (PILOT).

Pas takimit, Paul Minitelli, pronar dhe operator ose Mimi deklaroi, “Unë jam i lumtur që kaloi. Kjo ishte diçka që babai im kishte dashur të ndodhë.”

Miratimi për aplikimin dhe zhvillimin është miratuar me rezolutën në takimin e 16 prill MLUB.