Roselle Park Lajme -
Ndiqni Na:        rss  

RP Wrestling Ekipi fiton 999th Njihuni. Next Stop 1,000.

Nga Jake Magiera dhe Saulit Qersdyn
Ekipi Wrestling Roselle Park fitoi 999th takohen sonte e saj kundër Cougars Cranford 33-25. Roselle Park next faces the Scotch Plains-Fanwood
By Saul Qersdyn
Një ndërprerje të energjisë është raportuar në të gjithë njësisë bashkiake dhe zonën përreth, duke përfshirë Cranford, Garwood, dhe Bashkimi Township.
By Saul Qersdyn
Departamenti i Policisë Roselle Park është duke zhvilluar një hetim në raportin e një vjedhje çmenduri që ka ndodhur të hënën, January 8th
Automjete unclaimed të nxirret në ankand më 24 janar  | lexoni këtë artikull
By Saul Qersdyn
Tetë (8) Automjetet do të nxirret në ankand në person në Kompleksin Komunal Roselle Park të mërkurën e ardhshme, 24 janar. Anyone interested in any of
By Saul Qersdyn
Knights of Columbus Imzot. Loreti Council #3240 do të presë e tyre vjetore të popullarizuar “Pizza më e mirë Rreth” provë & Konkurrenca shtunën, Janar
By Saul Qersdyn
Bordi Komunal Shfrytëzimi i Tokës (MLUB) vendos 12 Takimet mujore në janar takimin e 8-të vjetor të organizatës. The governing body responsible
By Saul Qersdyn
Datat e 21 Takimet e planifikuara të qeverisë komunale janë miratuar në mbledhjen e 7 janarit vjetor të organizatës. Notification of these meetings
By Saul Qersdyn
Një fondesh sponsorizuar nga Kalorës i Këshillit Columbus #3240 është caktuar për të dielën, 28 janar, nga 1 mëngjesit. në 5 mëngjesit.
By Saul Qersdyn
Dhjetor 3, 2017 Në 2:30 paradreke, Polic i zonës Richard Gaylord kryer një ndalesë të automjeteve motorike në një 1999 Toyota bashku Walnut Street për
By Saul Qersdyn
Të hënën, 18 dhjetor, në 2:30 paradreke, Polic i zonës William Hannon kryer një ndalesë e automjeteve motorike në një 2004 Cadillac bashku balta West

By Saul Qersdyn
Në nëntor të 2010, pastaj-Kryetari Joseph DeIorio – së bashku me anëtarët e këshillit të vitit 2010, duke përfshirë edhe kryetarin aktual Carl Hokanson – mbajti një
By Saul Qersdyn
Projekti Renovimi RP Stacioni i Trenit Shtyhet  | lexoni këtë artikull
Rinovimet në stacionin e trenit Roselle Park janë shtyrë për kohë të pacaktuar për shkak të shkallës së dëmtimit të platforma të qenë më
By Saul Qersdyn
RP Wrestling Në rrugën e saj për 1,000th saj Win  | lexoni këtë artikull
Nëse Wrestling Roselle Park Ekipi fiton nesër natën – 17 Jan – kundër Cougars Cranford, it will be one meet
By Saul Qersdyn
Fuqia Restored Gjatë Borough. Shkollat ​​do të ketë shkarkimin e rregullt.  | lexoni këtë artikull
Fuqia është raportuar rivendos në bashkinë, së bashku me të gjithë Qarkun Roselle Park School (RPSD) shkolla, në rreth 10:45 këtë mëngjes.
By Saul Qersdyn
Fuqia restaurohen në pjesët e Borough  | lexoni këtë artikull
Të dorës së parë llogaritë nga banorët raportojnë se pushteti është duke u rikthyer në bashkinë. banorët në