Лесно Фитнес Со Jeannie да се одржи собирање на средства

Easy Fitness With Jeannie To Hold Fundraiser thumbnail
By
Published: Јуни 2, 2014 @ 12:00 PM EDT

Jeannie Мендес-Doman или “Easy Fitness With Jeannie” ќе одржи Zumbathon на 7-ми јуни од 1p.m. to 4 вечер. да им помогне да се соберат средства за да се поднесе жалба негирањето одлуката од употреба на земјиште одбор на општината (MLUB) на Њу Џерси Врховниот суд, како и за покривање на трошоците поврзани со судски казни во вкупен износ од $2,910 произлегуваат од молба со граѓанското резервација од Општинскиот суд ROSELLE PARK во врска со употребата и да се пријавите прекршувања за нејзиниот бизнис кој се наоѓал на 293 West Clay Avenue.

На Zumbathon, наслов “Само силна преживее” ќе се одржи во Христос Кралот Црква, наоѓа во 411 Рутгерс авенија во Ридот, Њу Џерси. Прибирање на средства беше првично да се одржи во нејзиниот бизнис кој се наоѓал во ROSELLE PARK но бил преместен поради несигурност во однос на одлуката на Врховниот суд е на воздржаност спречување на општината од исфрлување на г-ѓа. Мендес-Doman пред нејзиниот апел можеше да се чуе. Дополнително, кога бил планиран прибирање на средства, на ROSELLE PARK законик Изградба Службен Џеси Atwell тврдеше дека г-ѓа. Мендес-Doman мораше да го напуштат просториите од 21 мај, иако жалба беше во процес на поднесени.

Неговиот планиран иселување беше одложена кога Известување за да се покаже Причина беше доставен до општината на 19 мај, а потоа, последователно, кога движење појавни помош беше доделена од страна на судот на 22 мај во очекување на жалба расправа. Дека рочиште е закажано за 2-ри јуни во 2 во попладневните часови.

Продавач слотови се уште е на располагање за настанот. Надоместокот за zumbathon е $20 и билети се достапни во однапред. Некој треба повеќе информации може да се јавите Jeannie Мендес-Doman на (908) 258-7020.