Автобуски превоз замена за Њу Џерси транзит Возови април 26-27

By
Published: Април 17, 2014 @ 8:00 AM EDT
Bus Service Substitution For NJ Transit Trains April 26-27 thumbnail

Во саботата, 26 април и недела, 27 април, помеѓу часа на 7:30 изутрина. and 7:30 p.m., NJ транзит автобуси ќе го замени Raritan долина линија (RVL) возови помеѓу Cranford, ROSELLE PARK и Унијата станици поради Conrail и Њу Џерси транзит сигнал модернизација работа.

Според советодавно, NJ транзит персонал ќе биде достапен да им помогне на патници на погодените станици.

Eastbound

Патници, започна во Cranford, ќе се качат автобуси кои ќе продолжат да Унија станица со еден автобус, исто така, запирање на ROSELLE PARK станица.

Клиенти кои патуваат во ROSELLE PARK мора да се качи во автобусот да ROSELLE PARK.

Клиенти во Roselle Парк ќе се качат во автобус кој ќе ги однесе до Јунион Стејшн.

Клиенти во унија станица, како и клиенти кои пристигнуваат на унија со автобус, ќе се качат во шатл воз кој ќе ги однесе до Њуарк Пен станица (NPS). Овој шатл воз ќе продолжи да Secaucus и Њујорк.

Само за време на часовите на проектот – between 7:30 изутрина. to 7:30 вечер. – RVL клиенти продолжува да Secaucus и Њујорк не ќе треба да се пренесе на Њуарк.

Westbound

Клиенти кои патуваат од Њујорк, Secaucus или Њуарк ќе возовите како и обично и трансфер на автобуси на Јунион Стејшн.

Клиенти во унија станица ќе се качат автобуси. Сите автобуси ќе продолжи да Cranford со еден автобус, исто така, запирање на ROSELLE PARK. Клиенти кои патуваат во ROSELLE PARK мора да се качи во автобусот да ROSELLE PARK.

Некој треба повеќе информации може да се јавите NJ транзит услуги на клиентите во (973) 275-5555 помеѓу часа на 8:30 изутрина. and 5 вечер. секојдневно.

Подолу е релевантен распоред за eastbound патување.

Погледај го овој документ на Scribd

Подолу е релевантен распоред за westbound патување.

Погледај го овој документ на Scribd