Бумбари пчела чаршија во времето за Денот на мајката

By
Published: Април 27, 2014 @ 6:00 AM EDT
Bumble Bee Bazaar In Time For Mother’s Day thumbnail

На Bumble Bee чаршија се враќа во саботата, 10 мај, од 9 изутрина. to 3 вечер. in the Lower Chiego Hall of the Church of the Assumption at 113 Chiego Место.

Со Денот на мајката следниот ден и Татко Феј следниот месец, the event is the perfect opportunity to purchase gifts from vendors who will be offering a wide variety of handmade crafts and wares.

На Bumble Bee чаршија, кој е хостиран од страна на жените на Успение Министерството, е црква прибирање на средства и двогодишни настан со вториот чаршија ќе се одржи во есен.

Некој треба повеќе информации може да се јавите Дајан Бургос на (201) 522-8022.