Gampang Fitness Kanthi Tajmahal Kanggo Tahan fundraiser

Easy Fitness With Jeannie To Hold Fundraiser thumbnail
By
Published: Juni 2, 2014 @ 12:00 PM EDT

Tajmahal Watts-Doman utawa “Easy Fitness With Jeannie” bakal nyekeli sing Zumbathon Juni 7th saka 1p.m. to 4 p.m. kanggo ngunggahake dana kanggo ngajukake mréntahaké kaputusan ora ngaku saka Municipal Tanah Gunakake Papan (MLUB) menyang New Jersey Superior Pengadilan uga kanggo nutupi biaya digandhengake karo pengadilan dendo totaling $2,910 asil saka penting sanget karo sipil leladen saka Roselle Park Municipal Pengadilan babagan panggunaan lan mlebu Pelanggaran kanggo dheweke bisnis kang dumunung ana ing 293 West Clay Avenue.

Ing Zumbathon, judul “Mung kuwat karaoke” bakal dianakaké ing Kristus Gréja Raja, dumunung ing 411 Rutger Avenue Hillside, NJ. Ing fundraiser Originally kanggo dicekel ing dheweke bisnis kang dumunung ing Roselle Park nanging dipindhah amarga kahanan sing durung mesthi gegayutan Pengadilan Superior kang kaputusan ing pengendalian nyegah kotamadya saka evicting Ms. Mendès-Doman sadurunge dheweke mréntahaké saged krungu. Tambahan, nalika fundraiser kang ngrancang, ing Roselle Park Kode Konstruksi resmi Isai Atwell maintained sing Mrs. Mendès-Doman kedah vacate latar dening Mei 21 sanadyan bandhing ana ing proses kang diajukake.

Kang ngrancang panundhung iki postponed nalika Notice Kanggo Tampilake Awit iki dikirim menyang Kodya Mei 19 banjur, salajengipun, nalika gerakan Emergent Relief diijinake dening pangadilan ing Mei 22 nunggu lan pangrungon mréntahaké. Sing pangrungon wis dijadwal kanggo Juni 2 ing 2 ing afternoon.

Vendor slot isih kasedhiya kanggo acara. Ing ragad kanggo zumbathon punika $20 lan karte kasedhiya ing advance. Sapa needing informasi bisa hubungi Tajmahal Watts-Doman ing (908) 258-7020.