Bus Service Pergantian Kanggo NJ Transit kawin seru banget April 26-27

By
Published: April 17, 2014 @ 8:00 AM EDT
Bus Service Substitution For NJ Transit Trains April 26-27 thumbnail

Ana, April 26th lan Minggu, April 27th, antarane jam 7:30 a.m. and 7:30 p.m., NJ Transit bus bakal ngganti Raritan lebak Line (RVL) sepur antarane Cranford, Roselle Park lan Uni stasiun amargi Conrail lan NJ Transit sinyal kasungsun karya.

Miturut sawijining Advisory, Personel NJ Transit bakal kasedhiya kanggo nulung commuters ing stasiun magepokan.

EASTBOUND

Commuters, diwiwiti ing Cranford, bakal Papan bus kang bakal terus Uni Station karo bis siji uga sing nolak ing Roselle Park Station.

Pelanggan lelungan kanggo Roselle Park kudu Papan bis kanggo Roselle Park.

Pelanggan ing Roselle Park bakal Papan bis sing bakal njupuk menyang Uni Station.

Pelanggan ing Uni Station, uga pelanggan tekan ing Uni bis, bakal Papan Sepur anter jemput sing bakal dijupuk kanggo Newark Penn Station (NPS). Iki Sepur anter jemput bakal terus Secaucus lan New York.

Mung sak jam saka project – between 7:30 a.m. to 7:30 p.m. – RVL pelanggan terus kanggo Secaucus lan New York ora perlu kanggo mindhah ing Newark.

WESTBOUND

Pelanggan lelungan saka New York, Secaucus utawa Newark bakal Papan sepur minangka biasanipun lan transfer kanggo bus ing Uni Station.

Pelanggan ing Uni Station bakal Papan bus. Kabeh bus bakal terus Cranford karo bis siji uga sing nolak ing Roselle Park. Pelanggan lelungan kanggo Roselle Park kudu Papan bis kanggo Roselle Park.

Sapa needing informasi bisa hubungi NJ Transit Customer Service ing (973) 275-5555 antarane jam 8:30 a.m. and 5 p.m. saben.

Ngisor iki jadwal sing relevan kanggo eastbound lelungan.

Ndeleng document iki ing Scribd

Ngisor iki jadwal sing relevan kanggo westbound lelungan.

Ndeleng document iki ing Scribd