Bumble Bee Bazaar Ing Wektu Kanggo Dina Ibu

By
Published: April 27, 2014 @ 6:00 AM EDT
Bumble Bee Bazaar In Time For Mother’s Day thumbnail

Ing Bumble Bee Bazaar ngasilake ana, Mei 10th, saka 9 a.m. to 3 p.m. in the Lower Chiego Hall of the Church of the Assumption at 113 Chiego Panggonan.

Kanthi Dina Ibu dina sabanjuré lan Fay Rama sasi iki, the event is the perfect opportunity to purchase gifts from vendors who will be offering a wide variety of handmade crafts and wares.

Ing Bumble Bee Bazaar, kang tuan rumah dening Perempuan Assumption Kamentrian, punika fundraiser pasamuan lan biannual acara karo basar kapindho diadani ing tiba.

Sapa needing informasi bisa hubungi Diane Burgos ing (201) 522-8022.